2024動漫節2

907 回覆
7 Like 31 Dislike
聽日幾點去少人啲。。。想同frd去佢冇vip…
早9點 或者 晚7點
又話無人留港消費dllm
上禮拜書展已經多人到嚇親
星期五晚收工去都竟然要排半粒鐘先入到去
今日動漫展仲癲
今日晚7準備入
見5樓打哂蛇餅即走
今次明顯係大會攝影得差
一路都唔係好明,如果要set幾支燈影,點解唔book場去專門嘅影棚影?包場點影都得。去得動物展預咗人山人海,有乜好影
入到去冇買嘢
bno得唔得?
想問下有冇今日cp台表演TrAce* 栗米既ig
都冇人入到去,點影呀?
最多人見到嘅景象就係排隊排隊排隊隊蛇餅蛇餅蛇餅
3樓係天堂

FYI 今日10半左右到會展站, 1106排到入樓上個hall, 1136入到會場
以前要喺幾個天橋打蛇餅,又曬又熱。今年有一半時間喺冷氣地方有瓦遮頭又唔洗撇雨,呢樣真係做得好
Gay應該冇興趣
你d宅男唔去會死嫁
佢地就係腳架燈拎高少少囉
但其實D腳架燈都好大部
不過冇所謂了 少左好多人
好感動,我以為大家入咗Hall 1就會即刻衝上去Hall 3睇女
原來大家對於啲攤位都咁有興趣
塞晒喺一樓
定啲女都塞晒係1樓?
淘寶攤位我就無興趣
個d就由得班小朋友哄父母買大陸盲盒啦
我諗大部份人都未必想塞係一樓
係大家都上唔到3樓
係app拎籌已經煩,其實都唔明今年on99硬推人用app做乜撚野
拖慢晒成條隊
見住幾個家庭卡係入口,要工作人員教點show qr code出黎
仲要真係可以卡成分鐘
3樓一早限晒人數,已經out走好多行完一樓無野做既人
上年行完1樓就上3樓行下睇下影下之後先走
冇得直接上3樓 要排籌上
推乜撚嘢bb車呀屌你老母
book棚又係錢 約model又係錢 新手點會洗咁多錢去試影
coser想有人幫佢地影相 攝影又想有model比佢地練手 咁咪啱啱好
其實我相信所有展覽場地都係唔俾你set壇阻路, 只係大陸地方大無人理你, 又或者九展呢啲半死場先隻眼開隻眼閉
啲籌好少?
但又話3樓好少人?
咁即係其實大家係一樓都係唔想嘅,只係喺度等緊派籌?
佢講每個鐘頭放2000個42蚊飛上去
今年上面直入嗰張飛 ACG開始之前已經賣曬
好多人都唔知 搞到啲人plan好曬啲嘢打到亂曬
之後就話唔去

coser 每日2500個
攝影師 每日300個
即係入面每日保底有2800個人

我今年冇去 唔知上面實際情況
係咪今年先開始放人上三樓排隊?往年有冇咁嘅安排
今年先係
以往都係直接上去 唔洗錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞