2024動漫節2

907 回覆
7 Like 31 Dislike
同埋有啲唔想未執過嘅相就出街
你笑佢醜又好咩都好,呢個係對方意願囉 順唔順佢意就後話

有人直播
剛係仲可以咁多人
但DC唔會解決到個問題,
佢呢種情況同台仔同韓仔啲咸group一樣係掩耳盜鈴

你睇佢repost 人哋張走光相都知佢為人唔係以人意願為依歸,只係想人少少利益最大化
屈啦屈啦 我冇問題架
想問而家入場排隊大概需時幾耐
呢個仲搞笑,
依家又唔係偷影,你擺好甫士影,都要驚人哋放出街?
咁你同人影相嗰個原意喺邊?叫人珍藏。?

再者,講真你喺個場嗰度行嚟行去,你已經係公海啦
你點避啫,拎住鏡頭直播嘅Channel都幾廿個
真係咁驚嘅,約幾條龍友去酒店自己影飽佢囉
夠晒圍內小圈子
要偷雞咩
而事實上,就真係有啲會要求你影完send番啲相俾佢,佢再執相揀相
就唔係你影完就任用
日本部分event都係咁,唔係話影完就可以放出街擺上sns

你可以覺得搞笑同怪嘅
有咩睇?
得罪講句

係平時唔敢易服嘅易服撚
要一大班人一齊先夠膽
點解台主個位咁靚
ReoNa
ReoNa
MK仔襯墟多
有冇人琴日有係Main Stage睇CANVAS PROJECT
SAIVISION咁正都冇三甲有冇搞撚錯
偷雞??
給錢入去仲要分影唔影得?
攪手真係好PK!

不過用腳架要給錢,用限制用腳架人數好支持.
無論正hall,定crossplay hall.
D腳架好Q阻往人.
撈左好多年又大名個啲,都搵夠可以退休架啦
所以話女權盛大唔係冇原因
又要出嚟俾人影,但係又唔想俾人影咁

send返俾佢再揀再執,咁佢都好唔得閒
即係連人哋po IG都唔俾咁
其實你最多咪唔好repost人哋囉

真係想快啲極端化
啲女快啲淨係蒙淨對眼出街,同佢講嘢都要俾錢
咁就最尊重女性啦

hall3攝影師飛 先可以拎相機
你當大會指定攝影師 每日300個 相機要掛識別牌
不過照樣唔俾開腳架
唔係佢哋嗰張飛淨係可以拎手機影
不過啲人照買$42入去偷雞影
會有人捉 但係捉唔曬
所以咪話 順唔順佢意就後話
自信問題
佢哋真係會揀相出 我send返張圖俾佢
有啲係會執返張相send返俾我
阿兄弟 你係咪on9架
啲女cos得就係想紅想威想接龍友job賺埋easy money架啦
你個死毒撚洗唔洗咁撚尊重女人呀
女人係比男人低等架on9仔
我地影佢係睇得起佢比面佢 佢應該感到自豪啦
仲話我地講野嘔心到佢 你扮清高仲撚嘔心啦7.7
著名會然 走先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞