2024動漫節2

907 回覆
7 Like 31 Dislike
你叫唔影就唔影咩
我用手機影d相都偏黃
個po tag joe_snap,佢冇證都係手機影,不過當然打晒燈

啱啱ig 碌到,尾兩日周到直頭叫你format卡
愈嚴愈好
下年要安檢
搜到有相機冇證唔入得
屌你老母,唔怪得之我上唔到3樓
呢一屆咁就完咗
除咗一年衰過一年,網上討論到亦都近乎乜人講
不如大家講吓覺得有乜做得好有乜做得衰

肯開3樓比人排
我記得上一年要排花園,熱到仆街又有蚊
所以有3樓排隊就涼返少少

3樓cosplay區轉新玩法,又要抽,又唔比相機乜乜乜
都廢鬼事睇佢啲規矩
真hongkongdoll
淫腳
不過太耐同埋連3C都搞到過海關咁真係好嚴重
上年最耐寫4粒鐘,唔記得有無5

上咗幾轉3樓,唯一一次見排隊影相
咁佢當商品賣 捉得唔嚴買左既都係傻鳩
個個偷雞影完say sorry轉頭又拎返出黎咁捉冇意思
佢最多咪每日賣多200 300個證自己去搶
規矩界線定哂出黎 唔跟係抵死
https://www.facebook.com/share/v/LwZNQWigL3BkXCzt/?mibextid=nvWvQA

最後一日聽到音樂走埋去睇,發覺又幾好
真心好勁喎
可惜呢度討論度極低
想討論既話你開新PO會好D
但你預1個人頂一年
有event先有人入黎求ig
睬佢都on9 有咩事叫個staff去報警
差佬都冇權睇人手機入面嘅相 啲pt真係以為自己著件螢光衣就大晒
佢地嘅權力最多係叫人離場 如果佢地堅持要del相先走得嘅話 可以告返佢地非法禁錮添
啲人想睇女咋嘛
都唔係想睇呢啲
有冇人知同人舞台有1男1女扮Yoasobi唱得唔錯係咩名
有冇人知gp24果檔個coser個名
有cos過holo個aqua
gf24先啱
明年仲有人買真係on九
除非個D真係靠影相搵食既人.

1) 入去已經要給錢
2) 影相又要給錢,你唔好坶搶
最大問題係cosplay有無收你地錢先.
有既合理.無既根本搶錢,
私人地方唔係有權禁止攝影嘅咩?你又唔係記者
1) 入去已經要給錢
2) 影相又要給錢,你唔好去搶
最大問題係cosplay有無收你地錢先.
有既合理.無既根本搶錢,

點解我要給錢先影得.D cosplay唔係你給錢請番來.
我又唔係影你D資產.有咩野權收人地先可以影相.

一係全部唔可以影.會場規則.
個場係你,你可以咁做.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞