[HOY77] 2024 巴黎奧運 9

566 回覆
4 Like 4 Dislike
呢D面子工程唔會拆架啦, 反正唔駛公開盤數每年洗幾多落maintenance
係, 所以我覺得08係成功, 頭先commentator都讚過, 目的已達到,
但其他國家唔需要做到咁啫
大把國家爭住搞世界盃
但係就冇人爭搞奧運
就知係錢作怪
其實南韓應該搞
88年同今時今日嘅軟實力已經唔同層次
不過佢地主辦次撚次都黑哨就真
仲有佢地D表演items, 都係好睇嘅, 但一定冇可能apply落其他歐美國家, 我記得班演員要著尿片等開場
真 佢都無必要拆上面大把地 又算係標誌性建築物 唔通北京話要拆左去起公屋
BTS Blackpink 岀嚟撐住全場
不過韓國應該都唔會想再使錢搞呢啲,又唔係未搞過
我覺得世界盃affordable好多, 而且你要面子、銀子一樣可達成, 西歐、美洲、日韓澳都有排輪住搞,
奧運真係太貴
世界盃賣飛好賣好多
奧運啲冷門比賽
基本上賣唔郁
係要有大陸人乜狗屎垃圾
都去湊下熱鬧啲動員人數
先叫有望回到本
當年嗰首hand in hand應該係最成功奧運望題曲, 出名到而家, 漢城奧運好多人未睇過, 但單係首歌都夠佢名流青史
南韓真係不了02世界盃自己做臭自己個朵
IOI之前都有翻唱
我見過一個講法係奧運基本上大家龔斷晒,
但世界盃雖然得32個國家, 但唔係國力定勝負, 加上足球係全球運動, 有睇頭好多
韓劇啲穿越劇
次次都有意無意帶過2002世界盃
反正佢地自己就好proud of呢樣嘢
只要有中國運動員 果個場館一定最大聲無支班人課金入場 某啲場館一定好冷清
*大國壟斷
四強喎日日可以打飛機射到上天花板
咁比著係我都會用來打飛機, 4強唔易
好彩今次12隻嘢冇出嚟整低節目質素
咁另外嗰7個八婆呢
上屆先比人屌完重播扮live
體育旁述喎 咪搞啦唔想見到佢哋
歐國盃咪出咗
都已經夠九唔搭八啦
仲嚟
嚴格嚟講,佢地係賣廣告,跳下老舞一次now live都無出現過
南韓就算肯搞但奧委會都唔敢搏啦
陣間金仔發脾氣點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞