[HOY77] 2024 巴黎奧運 9

566 回覆
4 Like 4 Dislike
明明當年高登絕大部份多數都反中
同今日連登一樣, 日日都貼反中新聞
劉翔退賽, 這就是中國, 假唱
當年仲興聽光明頂, 19才子晚晚都抽水
屌你老母 一張咁嘅閪圖 以偏概全 名副其實認知作戰
睇到嗰陣都呆咗 心諗開幕禮搞啲咁地獄嘅嘢?但又覺得法國人真係唔出奇
呢part真係勁正
我估nba強陣嚟打今次 唔留下次係自己地頭打 應該真係feel到自己老 要沖今次
些華比賽完夜晚接受緊有線訪問cut鳩 tvb同林鄭線
點解仲會有人睇TVb
有冇ching 睇完訓唔著想落去買老麥個新包
餓餓地
法國好聰明,佢知道攪奧運就係想宣傳自己國家。
開幕禮,做到歡迎運動員,尊重莊嚴又有,最重要係俾世界睇到巴黎幾咁靚
睇到聖火經過羅浮宮凱旋門,睇到Céline Dion係巴黎鐵塔唱歌,真係好吸引人去巴黎旅行
法國 lunch都chur㗎
咬個三文治咁樣就算㗎啦
細個已經知中國人文化冇咁好但未識中國個政權係點,果陣冇乜感覺
搵Tesla車聖火,再用space x 射聖火,全程starlink 直播
唔計要面子嗰啲國家,
對民主國家來講,錢來自納稅人,有錢賺先說服到奧運搞落去,唔通好似Montreal咁,加拿大還左廿幾年錢先還完咩,直情惡夢
除咗有免費波獨家播,真係諗唔到理由要睇
其實依家中國 只係幾十年
同以前既朝代有撚關係咩
去過既人冇乜幻想
法國擺明車馬開幕禮lgbtq做半個主題, 斷頭台呢d算碎料
好似仲有好多嘢有名牌贊助商,會出logo
順便宣傳埋啲法國名牌
行緊落去
食完訓醒睇港隊
成個opening

真係最深刻係美極

依家個腦海不斷出現

錯左類比啦
睇youtube條片話,嗰時其實冇人想搞奧運
LA岀嚟話好啦我搞,但講到明唔會起新場地,用晒已經有嘅嘢做,然後奧委會又冇其他choice就唯有咁
所以成本壓到差唔多咁多屆入面最低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞