為何力挺川普? Elon Musk:變性的兒子「已死」 「覺醒主義」害慘他兒子

174 回覆
313 Like 13 Dislike
你想變返正常先戴眼鏡啫

戴眼鏡呢個行為不嬲都唔正常

同埋你對眼鏡係咪有咩誤會,除左小部分比小朋友個d漸進鏡,一般人戴眼鏡係唔會改善視力架
戴眼鏡同坐輪椅一樣,唔係一個治療,戴一世都唔會無近視架

呃小朋友去變性個d係仆街姐,但唔等於本身想變性既人全部都係仆街喎
lgbt呢啲政治正確野 如果只係搞到普羅大眾
對馬斯克都未必係咩問題
佢先唔care啲無腦矮民 得閒仲可以攞呢班人的柒事當笑料添

但搞著佢個大仔
睇完條片覺得佢唔係盲撐Trump
幾好

有J?
但佢係一個治療嘅行為,令人變返正常視力

幾時有話戴眼鏡可以醫好
係變返正常視力
治療不嬲唔代表醫得好
從來都唔覺得想變性嘅人仆街
佢哋根本同想自殺嘅抑鬱症病人一樣
你會唔會同佢哋講自殺冇問題
社會應該幫佢哋自殺而唔係嘗試去醫好佢地
我認我係保守主義
而我覺得宜家好多人可能係5050 6040 7030
但係係左翼思想壯大既時代
宣傳 推廣 鼓勵會令到對性別認知好奇
慢慢由7030 去到9成覺得自己係變性人
進而要食藥同做手術
點解泰國特別多男變女 但少好多女變男
其他東南亞國家相對少變性人
我理解變性人應該基因突變以成
因為佢地暫時係好難reproduce
就算佢地reproduce都唔會有增加趨勢
Woke思想有無令到間接令到變性人增加
如果一個人係7030 想成為變性人
應該鼓勵佢 定係應該修正佢
奶共狗
正確
咁可能攞25歲
中年hormone又變多次
LGB同T根本就兩樣嘢嚟,其他嗰啲只係講緊性向認同、身份認同依啲精神層面嘢,T係玩撚到人體改造,完全違反自然定律,根本唔應該存在喺世界上
冇性能力
當然woke係文明毒瘤呢樣嘢我絕對認同
但一直都覺得呢單新聞好奇怪,尤其發生喺佢身上

第一作為一個大企業家又研究咁多新科技又載人上火星呢啲
照道理應該有一定嘅科學頭腦同卓越嘅獨立思考
但點解講到好似咁容易就話俾人誤導呃咗個仔去咁
你話有個連登仔俾人帶風向洗腦
跟住睇完兩個post就捉咗自己個仔去變性就話唔出奇啫
但一個世界首富真係會咁易俾人誤導得到?

第二作為一個父親
個仔你由細睇到大
由bb開始十幾年嚟陪佢玩陪佢讀書教佢做人咁多互動
佢有冇性別認同問題你會察覺唔到或者完全睇唔出端倪?
正常一個老豆個仔你對咗咁多年
佢想要啲乜做啲乜未開聲已經估到八成啦
定係佢哋父子之間真係疏離得咁緊要?
條友太忙
其實我一開始睇嚟單新聞都係得嗰邏輯奇奇怪怪咁
感覺似係一個唔係咩負責任嘅老豆 將冇咗嗰仔嘅責任(部分責任)委過於人 嗰關係咁差 唔衰變性一樣會衰其他嘢

利申 反woke亦都認為嗰左膠政策係戇鳩嘅
https://youtu.be/NywMaQ1xMM4
https://youtu.be/PXocFMRtBQk
意大利女總理Giorgia Meloni痛擊左癌的演講

有冇咁難明呀痴𨶙線
自己唔關心個仔就唔好賴左翼啦

右癌右膠永遠都幾自己責任諉過於人
條友根本就係連登仔平時講嗰啲撚屌父母嚟
生一堆仔女出嚟然後放養
跟住有事就賴人地教壞佢個仔
如果唔係有錢同反左膠
肯定比連登仔屌到上天
Woke撚精神癌細胞
射woke撚去太陽助燃好過
睇吓twitter而家比佢管到變做佢嘅私人玩具就知份人幾仆街
不過只要出嚟講啲打手幫佢寫嘅講稿
啲連登仔就個個金魚記憶當佢神咁拜
廿五歲都成左年鬼有人理你變唔變性咩
但係極左要搞啲細路
馬斯克認為,幾乎每個孩子都會經歷某種身份危機,這只是成長的一部分,而成年人很有可能操縱那些有身份認同危機的孩子,讓他們相信錯誤的是性別並需要進行變性。

你見而加咁多人網上俾人呃、jpex圍爐詐騙就知,基本上好多人心靈意志力薄弱,做決定又搖擺不定,極易受人影響唆擺到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞