為何力挺川普? Elon Musk:變性的兒子「已死」 「覺醒主義」害慘他兒子

174 回覆
313 Like 13 Dislike
是旦啦咁多仔女
同時左膠又要玩電動車麻
明明woke咁成功幫助到一個迷途小羔羊
點解唔take credit啊今次
咁要睇佢變完性之後中意男定女
遲早全美國都比左癌玩完
Baba 可以考慮搬黎中國
根本9成都係戀童易服癖
持包容態度係可以但唔應該鼓吹人地去做一件事
老豆俾左個帳號佢,一登入發現已經係終點…捐返入去重刷仲要屌鳩個老豆
睇死斷埋佢財政又死死地氣咁躝返屋企
錢從何來
The richest African
因為太遲變性個副作用都好大而且效果無咁好
點攞到平衡好重要
Ching 多謝你做先鋒

依到好多人都唔明。得你敢問。

見你咁樣被人屌法,希望你下面唔痛啦
呢樣真係好撚戇鳩
啲女權撚畀人問what is a woman
佢哋只可以循環邏輯咁樣講
the one who identifies herself as a woman

從科學上嚟講,基本上只有xy同埋xx染色體嘅人,trans嘅係好少數,千分之一甚至萬分之一。根本呢個社會基本可以唔使理呢班人。其他絕大部分都係心理問題。依家班woke撚,如果見到一個有性別疑惑嘅青春期少年,就一定會叫佢去荷爾蒙藥,研究睇下可唔可以做變成手術。過咗青春期先後悔,嗰個人根本唔可以發育健全,害咗人哋一世。

社會層面嚟講,其實identify係人哋identify佢,唔可以自己identify自己。因為身份呢樣嘢,係人與人之間交流所產生嘅。好似漫畫monster入面都寫過,如果將一個人,佢所認識嘅人都全部殺死,佢嘅身份只剩低身份證上面嘅名。當我覺得trans woman係男人,點解佢要逼我認為佢係女人,而且要有女人應該有嘅權利,但係又冇咗女人生仔嘅義務?
你估個個好似你咁醒目咩

你問d問題咁高深會唔會有人答唔到呀
高汁留言
覺乜春醒,原力?
痴撚線國家,班白皮左膠仲未識醒
覺醒主義和 LGBTQ 運動的核心理念是個人認同和社會包容

係強迫別人認同 和 社會容忍佢哋肆無忌憚
而家兩邊係齋噏 口同鼻拗
你想變返正常先戴眼鏡啫
變性根本就係相反
有近視就更加蓄意加深近視咁
佢哋根本就係妄想症

一個人覺得自己係相反性別
同一個妄想症病人覺得自己係孫悟空有咩方別
後者冇人會扔佢入去動物園同馬騮一齊生活嚟幫佢
Elon musk 要將woke 撚驅逐出去
依個重點真係

你推廣包容係好事
但唔等如我要欣賞你要覺得你係好

包容係負推去0 唔係woke撚依家要由負推去正
仲要某程度上俾pua人哋

依家係西方既獨裁
高汁留言
如果多d好似Ching呢d咁高汁既人,咁就唔會岀現極右既人會用一刀切既方法去反擊左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞