為何力挺川普? Elon Musk:變性的兒子「已死」 「覺醒主義」害慘他兒子

174 回覆
313 Like 13 Dislike
佢個大仔真心弱智
明明天之驕子走咗去做woke shit
仔嚟
唔搞基咪咩事都無
共和黨而家有個大大嘅金主

其實都成日諗,佢成日發表啲咁嘅言論,仲未畀啲左膠抵制特斯拉呀等等
明明首刷係SSR中既SSR!
大把靚女任屌唔嬲!
但佢竟然切撚左條鳩!
Elon爸爸去整D哨兵機械人屠殺班死左膠啦
基佬就是咁低賤。
證明真係需要,同埋得佢老豆講,嗰仔都無話後悔
https://x.com/sydneydaddy1/status/1816040780043333770?s=46&t=e6gq5awClYiy8sF5WpQ9oA

佢話係捐俾個唔知咩組織 直接捐俾佢法律限個金額

佢話撐侵多d 之前都係撐民主黨班友,但係左膠搞9佢 之前spacex 俾政府告

侵個人明顯強勢好多 美國需要強人領導 ,拜登死下死下班獨裁者唔會驚,不過佢都覺得侵份人都有d問題,段訪問睇得出佢頭腦清晰睇得好透
會,佢爸爸襟個掣就無哂啲超能力
放心 到時佢搵唔到食你就會多返個女
自閉症=.=
就咁睇應該係政治正確呢彈嘢辣㷫咗佢

不過亦都可以因為
佢心信特朗普政府可以幫佢手打擊中國電車嘅威脅
香港人英文係咪差到要睇殘體翻譯
又唔好咁講
係DNA層面都叫係人類嘅
不過佢地永遠都變唔到佢地想變成嘅性別

只會玩下性器官,玩下代名詞,玩下辯論,最尾都係玩玩下
好似打機太易玩
想換下職業換下角色咁
打機開左cheat之後好快悶
英國,加拿大,美國大把呢d 自由同學

幾歲就有權做第三性別,幾自由呀
其實咪姐係男人打機用女角
仆街 中伏
篇文係講你老母生咗你呢個弱智仔

喺連登問埋啲弱智問題
LGBT入面Trans個班最痴線
咁近視都係病,有幾可會醫到無近視呀,個個都係戴副眼鏡就算架啦
依家歐美咪即係當變性係配眼鏡咁處理
其實trans既人只要外表正正常常,match到佢自己想要個個性別,生理上本身係咩人地根本wfc
年年泰國徵兵個post都勁多正評
碌鳩同屎眼都玩厭晒,想整個假閪試下新鮮感掛
佢開頭就咁話美國強大係因為有得俾人材自己發展 好似佢,bill Gates Steve job 呢堆人 第二就係政府盡量唔好搞9佢地班企業發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞