8月5號開始903係咪無早覇王?

535 回覆
73 Like 4 Dislike
個半鐘節目 得頭一個鐘do姐會做live 重有三隻擦鞋狗做應聲蟲 唔洗自己講曬之餘連激心都唔會
後面半個鐘直接出錄音訪問 do姐商台呢份job直頭係筍工每日返黎蒲個頭講幾句就得
咁佢訪問都一樣要時間做既
而且有2日係做足個半鐘

同埋迪偉唔算擦鞋啦
佢個態度最多叫尊重長輩
另外2隻就明顯啲
把聲林家棟嚟喎
應該電影宣傳嗰類嘢下嘛

Done 姐下下都執袋,趕住走,又講啲乜鳩BL劇

無心做,不如米撚做啦
有幾多個do 姐
蘭西同雪雪一齊做節目 聽得出蘭西怕怕地雪雪
你去到do姐咁嘅級數先可以咁做
以前日日聽架勢堂 晚晚笑到仆街
轉左早霸王之後冇乜點聽過
有時聽下 聽到梁嘉琪就覺得佢好煩
完全冇心機聽 當有d 聲係到播下屋企冇咁靜就算
如果可以執埋bad girl 佬就仲好
呀正冇問題 但elsie 好撚煩好討厭
最主要係聽LIVE同其他人係POST度吹水o者
如果唔係就聽重播開加速聽
返工8粒鐘係要揾D野聽
鬼佬都會聽PODCAST
同YOUTUBE度聽片都係差唔多
唔會淘汰
希望可以順便cut埋嘉琪
無學識無常識 又唔識控場搞氣氛 一味淨係識執人口水尾 再唔係就傻笑on99咁 咁嘅能力R到個DJ位真係天無眼
好難頂,仲要覺得自己溫柔靚聲
好多人揸車都會聽
但都好過西瓜
成鬼日喺度鳩嗌
酸公主終於捱出頭 得到連登仔肯定(雖然好似唔係好事)

記得好耐之前有個post 問903 邊個節目要消失,廣東歌關注組數一數二多人話要消失

一開頭就咁街訪問啲中學生聽咩歌,佢哋又講到食哂螺絲咁,唔係好有營養
而家咁主打返年輕啲嘅市場,903本身就應該係呢啲年齡層
又推廣到廣東歌

雖然阿酸好鍾意樹同周仔,我就麻麻

同時繼續屌下二人限聚唔知做乜鳩
究竟係咪真係有人鍾意聽
仲係大藍屍
但係聽急急子真係會悶到瞓著
反而口水強啲爛gag可以整返醒你
同埋做咗成日嘢,都想靜靜地聽吓歌,我而家夜晚七至九都轉咗過去RTHK 2
定唔住佢果份作狀
一聽到佢把聲
我即刻要彈起身轉頭
嗰陣時扑咪,受訪者七成都係女,跟住條條女都話自己鍾意林家謙,千篇一律,係人都想個節目收皮啦

自從有中學生常規組員之後,feel到佢真係有心搞活動去將學生同廣東歌連結之餘,仲畀機會佢哋練習吓說話技巧同埋表達能力
如果我仲係中學生嘅話實會報名

BTW《二人》嘅唯一用途就係做背景聲
我都知佢把死人聲好撚作狀
所以到佢鳩噏嗰陣我就會扭返細聲啲,一播歌又扭返大聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞