8月5號開始903係咪無早覇王?

535 回覆
73 Like 4 Dislike
其實縮半個鐘cut左果個乜鳩同步大測試仲好
佢地玩呢個成日要扮答唔同答案拖時間
難怪普遍網民都咁撚戇鳩
有啲緊要嘅議題想討論嗰時,總係有班on9講埋啲無謂嘢,順手洗埋版
同占奴好有默契 答個嗲都有化學作用
Btw 豪子走左之後睇我出長ky 進步左
不過仲係爭啲
俾你多返半個鐘DO姐一樣都係唔會做

有咩分別
講一兩次嘅話 OK 我當佢講笑
佢不停 loop
我估佢真心
究竟要幾撚垃圾先要咁樣去黐人金糠
新個個jeff都幾好, 係怕醜少少,算係幾夾到個vibe
冇森美冇靈魂
大哥可否不要老

冇早霸王即係得返公子會,遲下公子會都冇埋可以cut咗903 membership
同步幾好聽
did 姐嗰半個鐘一問一答interview 雖然悶悶地不過都有啲野學到嘅

不過如果呢半個鐘比佢介紹佢聽咩歌
或者會有少少classical 或者jazz 聽下
唔洗成日都得廣東pop 都好丫
其實呢個係公益節目嚟,起碼真係搵到班鍾意聽廣東歌嘅後生出嚟,一齊去宣傳廣東歌
阿酸就真係樂壇社工喇,管浩蕾真係企開啲喇
艾粒帶新仔係做得幾好嘅
森美成日 on air 教新仔
我嚟聽節目 唔係聽你屌人㗎
而更重要嘅係 我聽你你屌完 第二日班癈柴咪又係咁
佢第一日同商台做已經係個半鐘

叫佢做多半個鐘就要重新簽過同計錢啦

廣東pop要做數俾年尾頒獎,做咩節目都唔會變
同埋自己笑埋自己陰濕幾夾到個効果
又咁講, 知道仲有中學生聽廣東歌都有種安慰
早排佢個舞台劇賣飛
啲宣傳煩撚到秒經咁
追完post都唔明即係點

改個羊頭名照賣狗肉
定真心大換人/換血?
長ky真係成個白痴咁,係咁笑笑笑
咪又係轉個時段改個名改少少內容
佢黐撚咗線㗎喇
持平
佢個八婆格真心難頂
有集 bad girl share 自己去日本做嘢
講佢自己遲到 把口就係咁話我知自己遲到唔啱
但字裡行間就屌人 “遲少少姐 唔洗咁呀”
我憎jacky多d
多人睇,要加場,咁咪要賣廣告囉
不過三分一人睇Cloud,另外三分一睇陳健安,最後三分一睇希拉里•劉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞