8月5號開始903係咪無早覇王?

535 回覆
73 Like 4 Dislike
聽到有新節目今朝多珍重
可能又係原班人馬做番
有個阿伯主持
屌牙,世界末日了
有marco嘅早霸王真係勁好聽
世界末日
認真?認真?認真?認真?認真?認真?認真?認真?認真?認真?認真?認真?認真?

我人生嘅最大娛樂嚟你唔好亂咁講嘢搞到我抑鬱為你是問
冇marco嘅早霸王汁柒左都唔可惜
咁森美小儀做咩節目?
不如做返森美‘儀’動啦屌
我聽個promo 第二次先夠膽開po 問
初初以為自己聽錯
垃圾節目一早就要收皮啦。梁嘉琪條蠢婆加歪歪條死傻鳩嚴重影響節目質素。
你執柒就真係唔可惜
你都一早要收皮喇
到依家咪又起到
起你老母臭閪,打字都有鄉音你唔死撚咗去?
歪歪吧聲真係好難聽,連報個天氣都有懶音,佢講野又唔係有內容,咁都可以做DJ
你都未死喇
幾撚時輪到我
我小學聽架勢堂,一轉早霸王覺得冇咁好聽,就少聽左,直至marco出現先聽多左,因為佢地3個真係好有化學作用,缺一不可。姑媽同森美個火花真係少左,冇咁好聽係事實,汁左佢,換新人新環境仲好
森美小儀最好聽係,森美小儀dotdotdot,山寨王同架勢堂,早霸王真係差咁啲嘢咁,因為嗰陣森美衰咗一獲之後,佢講嘢已經冇咁放,做多排架勢堂就轉咗做早霸王
歪歪吧聲好難聽
每次聽到佢把聲都熄機
終於唔洗聽森伯朝朝講content farm
早期個d節目我未聽過,真係可惜!晨早節目冇左種chill 嘅vibe。早霸王加左咁多人,又走咁多,係時候變
自從梁嘉琪嚟咗之後真係接近完全冇聽,間唔中先開住嚟瞓覺,通常都係聽頭半個鐘。點知每次聽,森美都係講做運動,之前就話咩每朝打波,跟住打風又話自己去打波,嗰期全個禮拜都講打波,悶撚到仆街。啱啱諗住瞓,開嚟聽返又係講做運動,原來噚日講到而家。啲話題重複又重複,回撚晒塘。成個節目變撚咗都市閒情噉,轉去881做啦黐撚線。
一定冇有marco時咁有趣 但仍然聽得快樂

你呢啲ON9仔成日拉到個標準去最高然後唔達到嗰個標準就話執柒都唔可惜 你全家執柒就真係唔可惜
Ching ,我大把網台聽,早霸王e+可有可無,我聽公子會都仲好聽過早霸王好多。如果公子會汁我先會覺得可惜囉,屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞