8月5號開始903係咪無早覇王?

535 回覆
73 Like 4 Dislike
有病食藥啦,柒頭
一個歪歪已經將個節目質拉到好低啦喎,你個弱智仔咁鐘意聽,都就快冇得聽,抵你死
森美dotdotdot 我記得係小學聽,嗰陣放學時間播好似3-5點咁上下,之後就一直聽佢哋,到早霸王聽咗陣就冇再聽

不過最正都係佢哋夜晚嘅節目,即係山寨王同架勢堂,真係好好聽
有亞正果期,最好聽,
仲可以睇埋識貨之人。
其實真係有咁多人care其他主持咩
我早霸王淨係想聽森美,其他人講成點都唔係好care,森美放假直頭可以唔使聽
事實森美小儀個節目由以前輕鬆搞笑,每日聽完都可以笑一餐,變撚咗都市閒情+學是學非。每日由森美鳩噏講一啲讕係要思考嘅嘢,然後隔籬兩個蠢婆輪流扮唔識或者講啲蠢嘢然後畀人鬧,套路日日如是。

以前得小儀一個下靶位,小儀以前未收火都會激到發嬲鬧人,加咗Marco都話會反駁返森美有得笑下,而家梁嘉琪直頭重下靶過小儀,每日淨係識附和。成個節目可以完全冇笑位。
其實真係聽得好辛苦,梁+k CCTVB味太重,思路方式都仲係好TVB,死得啦。
903啲節目差咗好多啦其實

以前真係好多好節目好多好dj

啲廣播劇又正,少爺占,芝c菇b

音樂節目又正,細so,傘匙,wasabi嗰啲

以前仲要連講電影嘅節目都有

903自從1872轉咗林二文做之後我就冇乜點聽,係有時返朝頭早會有同事聽早霸王之外
森美伯伯都就嚟6條
脫晒節滑晒牙
執柒咗佢啦
森美已經好勁
朝朝揾野講揾話題talk兩粒鐘
你估易架
第一次見呢個年頭仲有森小死忠
明明見親都係話佢哋食老本做足咁多年
嚟嚟去去都係森美擺大哥款講content farm嘢+小儀鳩笑附和 得閒就扮吓嬲+其他2打6一齊哈哈哈哈又一日
仲係度果班都做到滑哂啞
你見森伯一直都仲係tvb就知係死老野啦
咁即係之後個個係咩節目黎?邊個做?
google過都冇人講過。
森林小儀變態樂園正好多
1872 7Bu真係膽嚟
一走個節目即跌watt
依家有三叔公園 仲有新野聽真係好開心
係,三叔公園頭嗰排佢哋話少訂閱,幾驚太少佢哋會唔做

好彩而家多咗好多訂閱
不過以前嘅1872周不時仲會聽番,嗰陣嘅阿bu 膠好多,好聽啲
老實講梁嘉琪入黎真係陪笑,淨係識講官腔野,我情願淨係聽森美同小儀好過
早就收皮啦
就係聽森美係到大哥mode
永遠懷念孔慶慇
Marco唔做之後都斷續咗個subscription
可惜冇其他地方可以重溫
森美一早回哂塘,無埋Co爺完全唔洗再聽。明明森美同阿奴年紀差唔多,但阿奴個感覺後生好多
Marco加阿正果陣笑到我集集追
以為轉時段,之前聽好似暗示過轉2點?唔知有冇聽錯。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞