[車界溫泉] F1 2024 比利時站 討論區

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
唔係今年先俾開始整引擎咩
俾我揀會揀smb
平有硬得起
james……
虛擬貨幣都爆爆地........
上次麥記車迷特朗普死而復生之後,
Crypto嗰班支持者吹到虛擬貨幣會爆升
反而我覺得除非有另一個車+人同佢55波
咁依個冠先吸引到佢
火星車真係會揸到悶
呢幾場一唔係揸火星車 啲radio仲癲同怨過之前嘅ham9 連gp都廢時理佢
但上場pitwall 真係抵屌喎
我哋都知undercut 好有效,但pitwall 都奶左兩次喎
因為近呢幾場車大家嘅距離近咗先會咁 以前帶開廿幾三十秒嘅時候邊會咁樣 就算車隊犯錯都係一笑了之
由保子口中講出黎真係別有一番風味
因為以前帶開廿幾三十秒唔會俾其他人undercut 到嘛
所以咪唔會存在”pitwall 犯錯”呢回事
之前有次換軚耐少少咪屌左beautiful fucking beautiful lor
話時話,車手半規管唔係好靈敏?
Max 打sim racing 唔會暈車浪咩
算唔算抽水
佢未攞到八冠之前 佢老竇應該唔會俾佢退休
有無咁鳩啊? 同埋同志搵到幾多出嚟填氹

Ralf Schumacher 透露,他聽到了一則關於Audi 車隊的傳聞,據稱Audi 的 F1 計劃遭遇了一個嚴重問題。

由於一次計算失誤,導致Audi F1 計畫面臨了高達 10 億歐元的資金缺口。為了應對這一困境,車隊不得不尋求"再融資"以填補資金空缺。而周冠宇帶來了顯著的財務支持,讓整個計畫得以維持。

Ralf Schumacher 在接受德國 Sky Sports 採訪時透露:"Audi 的 F1 項目實際上已瀕臨崩潰的邊緣,據稱內部出現了一個小小的計算失誤,而這個誤算的金額高達約 10 億歐元。至少目前流傳的傳言是這樣。”

"車隊必須進行再融資,因為資金沒有到位。因此,決定(在 2024 年)留下周冠宇並接受他的贊助資金。目前車隊的現狀是沒有人可以僱傭,也沒有前景,就只能維持現狀。"
佢點計的
點解可以爭1b 咁多
應該係幾年既數
搵舒仔會唔會好d

德國車隊+兩個德國車手+舒密加光環
會嘅咩
VR 之外好少聽人會暈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞