[車界溫泉] F1 2024 比利時站 討論區

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
熊人入HAAS基本上係入拉利嘅踏腳石 話哂都係拉利繼啊叻之後重點培訓項目 好明顯啊咸一走熊人上去做啊二 同啊叻拍住上 雖則OCON係傳說級嘅TEAMMATE KILLER 不過小松明知山有虎遍向虎山行 證明佢應該有能力/方法食得住OCON 學樓上巴打話齋 OCON唔搞自己友嘅情況下其實唔算差 分分鐘仲教到嘢俾熊人
到時炒左Ocon再搵主席
小松禮雄屌你老母
https://www.instagram.com/p/C9zY_OGCIsU/
法包個livery少吸引
不過隊車好撚垃圾
而家威記個位應該爭得幾激烈
要穩定有保子,要dirty team player 有SMB
有爆炸頭喺度保底都中遊啦
出年應該都閪
26 年aero regulations 又未finalise
而家嘅Audi 除左廠隊呢個光環之外真係唔太吸引
有意粉加左d next year is our year DNA
身為連登首席迷熊
我明大家點解咁大反應
19con係黑人憎
但哈斯下季要幫垃利湊仔之餘
又要達成腦細既目標繼續穩守中遊
咁熊仔我唔認為佢可以好快就有能力帶隊企穩中遊
下季可唔可以完美適應都係一個疑慮
咁簽19con確實係一個好選擇
唔計搞鳩隊友既話 佢成日可以鳩下鳩下衝返上得分區
至於SMB回歸後既表現係Q快 但正賽拎唔到分
再加上SMB係英文老師既人
小松換走SMB 賭下19con可以carry車隊 係可以一試既
佢繼續磨好快可以退出F1
沙巴成個班底都唔係路咁
而家簽左爆炸頭都要執埋成個aero r&d 先得啦
只要on9con唔係痴住隊友前後就得
所以佢係coo + cto
德國佬可能都知佢果d we are checking搞唔撚掂
咁呢個係策略組姐
我意思係就算而家簽左爆炸頭都好,成個班底由r&d 去到pit crew 都要執先得
我都知佢手車唔錯,但問題佢就係專打隊友嘛,哈屎本身就係打Team game先攞咁多分
架佬嗰腦諗咩?
當然我唔非除架佬有橋治到佢
可能係對熊仔有信心,可以喺中下游拉龍,咁on9con咪可以喺得分區爭
而且哈屎真係無乜得揀就真
啲假設都好大膽,但唔現實
簡單啲toto係佢經理人,點都搵到位俾佢啦
如果保子肯減人工應該都仲得揀唔係隨時無位
會唔會係同志先係首選威記都係窮隊黎

依家先入場搞,搞唔搞得切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞