[車界溫泉] F1 2024 比利時站 討論區

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
熊人真係慘
主席帶錢入場唔代表唔使出糧呀嘛?
咁都係睇條net數既姐,on9con 好似要5m...
所以我之前話紅牛㗎車係快 不過得Max先揸到
屌 反HAAS呀
有熊人都咁話
佢撚有咩 成日吹噓自己pure pace on9
Max 玩triple crown 再 WEC 再WWC 都唔會想七屆喎我覺得
2021 冠完我同意你講法
但22 23 咁連冠左3年
佢邊會肯F1收山
Defend teammate like a lion
我會為haas的前(錢)境 禱告....
真係完全唔明佢點解唔去
咁一定唔夠佢煩

但係再黎一個怕唔怕會開片
紅牛同角田既關係本身有一定程度因為Honda
而家冇左Honda根本就唔會諗升角田
可能Audi真係唔掂 所以唔去
我信四眼叮噹會搞副勁計出嚟
係呀, 所以除非佢係好似風見隼人咁勁, 場場都頭3, 咁大牛一定升佢啦,
所以我估如果真係郁checo應該升四萬頂半年先.

同埋我覺得2號位穴係唔啱升自家人上去, 又要唔影響max (即係無心去爭WDC) 又要有經驗, 不如搵bottas呢d年齡比較大但仲有貨同經驗的車手好過(本來想講hulk不過佢已經去audi)
一日未100% FIRM MAX唔會跳槽去平治
主席個位應該都幾穩
唔同隊友爭鬥既奧干係中游恩物
熊人暫時無威脅
同埋小松用人有一手,SMB 可以變到幫手打 team game 就知唔簡單
莫非下年係主席+4萬??
SMB重返F1個心態唔同咗
ON9CON就.... 佢仲係覺得自己係真命天子,只係遇人不淑,F1欠佢一個機會
計手車 On9con 一定好過SMB 先啦
除非你覺得熊 手車一上黎就威脅到 On9con
On9con 冇隊友好鬥 咪搶下分
再講熊都係幫人養仔
如果真係勁到咁 好快去拉利
On9con 再勁都唔會有第隊收
佢個年齡起碼可以Keep幾年 唔駛煩 又換人
你望下積分榜sauber 而家排第幾?
你睇佢同大頭/Gasly/Perez 排位成績比較就會覺得搵佢好合理

Haas 今年架車如果排到位,後面想過佢都難,威記 AM 細牛食盡 Hulk 苦頭,點都比 SMB 優勢
與其問哈屎點解簽佢,不如問而家哈屎除咗佢仲有邊個揀
沙巴孖寶,辛斯,佢同SMB
計成績得保子,辛斯同佢贏過車
但頭兩個應該請唔起,結果咪得返on9con 揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞