[車界溫泉] F1 2024 比利時站 討論區

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
mastercard lola
Sergio Perez wins the Belgain Grand Prix
星期六跑水 Quali名次低過食完penalty嘅Max
其實checo係咪炒硬,佢依家差max 140幾分,就算max無分佢p1完場都仲欠15分先夠100分喎。咁下半季即係換硬人啦
你唔知紅牛有幾信四萬

講真角田好難上到大牛啦
半季上大牛壓力又大會害咗佢
佢又半康打人

四萬抗壓實得 又有商業價值
但係佢係咪一定跑得好過主席

無人知
頭盔佬唔似想
Horner 都唔似想冒險
依家劇本係咪四萬上半年廢爆,下年就 sainz 回歸?
老實講我覺得角田絃好都唔會升佢....(除非勁到好似細牛時代vettel咁..)
所以都預o左四萬上架啦. 佢唔掂都可以吸下金先. 同埋以大牛依家情況真係唔換人唔得, 點都要有d改變...升佢等大定了o左個心事, 唔好成日嘈點解唔搵四萬去大牛(都講o左2年...)
如果見四萬都唔掂, 就可能搵sainz傾下年個位.
要睇MAX KEEP唔KEEP到
KEEP唔到就炒硬 WCC唔穩 反正唔穩 換人試下無蝕
但KEEP到應該唔會炒(起碼完季) 換人都好高風險
角田唔洗諗啦
就算碌到個分冠返嚟
紅牛都唔升康打人上大牛啦

四萬真係好難講
啱佢揸先舞得掂
一無信心嗰期又係同主席一樣沉哂底
大牛21年搵主席過嚟,大家都以為終於搵到人可以撚得掂部車,同Max長駐

點知又係還原基本步,又係冇人撚得掂架車
我覺得升和牛升lawson都唔會搵sainz

又唔平又唔吸金,老豆又麻煩
咁有邊個老豆煩得過max個老豆
辛屍仲要拖著成grid 空位到幾時
辛屍真係去Audi開荒啦又有錢又廠隊
有冇諗過主席個位安全到不得了,因為墨西哥站係喺年尾
大牛換人嘅話成隊去完美洲唔使旨意行返出嚟
傳聞姐
明明PS3係今站冠軍,點解PS3會企後面
親生仔真係親生仔
咁車問題定人問題先
當個clause係真
都只係代表紅牛可以提早完約
紅牛可以唔理繼續用
agger, contractual right =/= contractual obligation
應該都係得大頭架啦

好想睇但無可能
世冠老豆就話忍你啫
聽聞以前max 同sainz 細牛同隊嗰期
兩個老豆都搞到好亂
Max有時屌break唔得關唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞