appletv+燒錢1560億港元!!!!一個月收視率唔及netflix一日!!!!!!

144 回覆
34 Like 5 Dislike
下次試下 F is for Family,有時碌吓碌吓冇嘢想睇又翻睇番佢,有陣早期 The Simpsons 味道

netflix disney多人buy就係肯買返堆舊戲舊劇俾人睇
好似我咁 睇netflix都係睇舊戲舊劇多
Appletv 除咗自家戲自家劇 都無其他選擇
prime又係on99係咁推自家新戲新劇 但又唔係多 衰埋同一樣嘢

屌你老味,你個Apple TV竟然冇得俾我任睇電影
比月費淨睇你嗰啲劇,佢對自己劇都幾有信心
人哋Netflix都係要有其他電影,之後先至原創

Apple TV+最失敗係掛住Apple個名,天生俾⼀大部份用Android嘅人無視
香港而家用唔用到Apple one? 抵唔抵用?
ATV+ 真係送都懶得睇,上年買ip15送三個月,上月買iPad air又送三個月,超市App又送兩個月,有時買個炸雞pizza又話送一個月,唔怪得蝕咁多錢

Dis都Cut左
真係無
之前買mac送一個月/年
根本搵唔到野睇
攞獎作品唔代表觀眾鍾意

尤其是今時今日左膠當道嘅年代
有咩推介呢,講起來又真係無聽過有人講
真係改變習慣
好睇
有咩好睇
講嚟聽下先?
我apple睇得最多 keep住有高質片上 好多都大cast
prime & D+ 都係最hit既大片上先叫有野睇
netflix反而最少開
買部新Mac / iPhone 已經送3個月免費Apple tv+, 但係真係無興趣
Netflix 比錢總要人睇廣告,好撚反智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞