法國巴黎奧運直擊[Live遊記每日更新]

837 回覆
65 Like 7 Dislike
迪卡濃果個?
唔食甜品對唔住自己法國製造 加埋靚女店員真係超值

但返到香港唔會再食閪面港女/新移民師奶
啲料都唔知係咪大陸貨去扮上菜
本身都唔係香港食,覺得太貴

周圍勁多警察,樣衰小小都比人查
樓主好鍾意食甜嘢
香港一個月都唔食一次,依到冇得飲凍檸茶要補番糖份
法警係歐洲黑警嚟喎
做嘢求其又唔駛點問責 最叻㩒人落地 同亞洲最佳都係一擔擔
呢輪奧運應該係專針對黑人同中東人
真心,全世界都一樣,權力使人腐化依句真係講得好好,未必話大奸大惡,但一定會唔多唔少濫用私權
Meert有冇買佢最出名塊夾心窩夫餅
好仔唔當差 真係世界通用

記得以前去斯圖加特 去一個蓋世太保將酒店改裝成拘押嘅地方 而家係展示館
最後有一個問題問參觀者 「你有幾信任德國警察」
睇啲留言真係毀譽參半
不滿嘅人有啲覺得差佬hea做 有事報警都冇用 有部份覺得差佬濫權
覺得好嘅人就覺得差佬友善態度好 效率高

咁就死啦

恐怖組織拉攏一啲極端右翼合作 嗰啲成員都幾多白人 (白人至上論 反呢樣反嗰樣) 搵啲白人做嘢咪避到啲差佬

早餐2.1歐

咖啡有d貴,朝早飲左橙汁

暫時覺得最好飲係依款

幾開揚

免費勞工(志願工)

等車
有條澳洲妹俾人輪姦咗

發覺依d車早半個鐘就到,掃碼入

行到勁遠

今次做大爺,坐一等

一早買定,里爾去巴黎要35歐,二等好似平幾歐,果時諗住獎勵下自己

幾闊落,又有唔著鞋既傻鳩鬼佬問我係唔係2號(1999),我冇理佢

等開車,最期待係巴黎奧運,以前冇諗過去巴黎,覺得太公廁feel

但奧運成件事又唔同,可以去現場參與世界盛事,完全另一個體驗到時大量圖

琴日條友個老婆,奧運選手得3xxx 追蹤,個icon都好撚型

埃及人黎,我問佢係唔係好熱,佢話埃及40度,依到算好凍
樓主巴黎住邊區

有見到,但冇,蠢左,應該唔食蛋糕,買乾量上路慢慢嘆

比利時買左d散裝朱古力,得閒囉出黎食,幾有廢老feel

依區,你呢?
Guy Môquet metro果面airbnb,你果面hostel應該都唔平喎

住依間hostel,上個post都有講

話說早N個月買,果時得不可退款簡,果時d hostel仲未放房出黎,我又心急,中撚曬招,4人房5晚包早餐果時要809歐,接近$6800

去到早十幾日發覺巴黎住宿全線大減價,全部平一半,80歐一晚

即刻booking.con 訊息買貴退差價,佢又冇覆,我電話又打唔到,咪訊息hostel有冇得退,佢話係佢官網買貴過原價就有得退,即係撚鳩我

最後專登開張3uk電話sim卡,打去booking.com,係大陸小姐姐聽,最後退番400歐比我
睇下邊
退得返400算係咁
點解羽毛球小組賽有啲賽次仲未知邊日幾點打
係,所以我淨係買左27號有賽程果日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞