法國巴黎奧運直擊[Live遊記每日更新]

837 回覆
65 Like 7 Dislike
中國人開既自助餐24歐有海鮮食,香港放題水準,爽到

諗起英國呢邊,20鎊頂盡得白灼蝦同青口,同一堆炒飯春卷甜酸雞
香港兩餸飯質素

岩峇果餐熟食幾有水準,勁多外國人夾壽司

我估佢離市區太遠,唔洗點比租
卜之前真係要問下有無冷氣。。。
我琴晚係里爾住,間酒店都係無冷氣,得風扇
訓唔訓到?Booking.com有顯示既,但係估唔到咁熱成咁
幫你頂置
留名
法國都差唔多完了,之後會去意大利

我係坐龍門位最上

係咁行雷閃電,今日出黎見冇咩雨就偏偏放低左把遮

法國入波,真心場波幾撚悶下,法國1:0果時夠膽死已經後場猜波

日本果場好睇好多

去其他位睇下

中間反而睇得冇咁爽

個職員係咁另轉頭望我,可能驚我跑落去

提早小小走

最後有輕軌直接去番火車站,屌,變左我蝕左$5歐,應該係火車站過黎

拍片cut出黎,cut唔到閃電

有閃電但冇行雷

又一日,聽日應該都係鳩流流過,之後就會去土倫hea,之後去意大利,唔知點解見梵蒂岡博物館有d日子貴一倍$4xx 變$8xx
到時會唔會食菠蘿加pizza, 為家朗出一嗌氣

呢期去真係唔好講自己香港人
buffet平到笑
限時幾耐?
意大利會去邊度
巴黎多靚女
好似冇限時
我覺得荷蘭靚d,法國好多黑人同埋好潮果類打扮
熱拿亞 佛羅,羅馬,一開始諗法國都去意大利頭都爆,住宿又貴
之後我打算Trieste Firenze Turin Milan
巴打得一個地方同我一樣
荷蘭妹比較高大同多金髮藍眼
巴打呢間hostel 有冇伏?
你指咩伏先? hostel黎計,我覺得一缺點係冇廚房同埋廁所太少

我果時係貪佢夠近場館同火車站,但發覺其實巴黎都算方便

話說booking.com好快退左錢
你之前有冇去過意大利咁
係,金髮真超多,同埋路人幾nice ,法國覺得d路人cool d,職員果d就好有禮貌
樓主,其實宜家留喺巴黎仲好,喺條街比賽,背景有巴黎鐵塔,又免費

同埋喺條河遊水,成個氣氛好好

不如你唔好去意大利住,去番巴黎睇比賽,同睇埋閉幕典禮先啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞