最近睇緊邊套韓劇? (84)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
全鍾瑞做女主嗰套
月底太遙遠
睇女演員好過
Disney+下半年&明年原創劇

8/4 暴君(車勝元、金宣虎、金剛於、趙允秀)4集
9月 首爾破笑組 (金東旭、朴智煥、朴世阮)12集
觸發 (金憓秀、鄭成日、朱仲赫)12集
江南重案組 (趙宇鎮、池昌旭、河允慶)8集
照明商店 (朱智勳、朴寶英、嚴太九、金雪炫)8集

血謎拼圖 (金多美、孫錫久)
巴人 (柳承龍、梁世宗、林秀晶)10集
北極星 (姜棟元、全智賢)8集

未定
濁流 (金路雲、辛叡恩、朴棲含)9集
Hyper Knife (薛景求、朴恩斌、朴秉恩、尹燦榮)8集
Knock Off (金秀賢、曹寶兒、劉在明、金詩恩)18集
韓國製造(鄭雨盛、玄彬、全汝彬)
依套期待咗好耐 池昌旭好耐無拍古裝
宜家佢一開場就死咗
趙震雄 採訪提到 信號2:本來跟金恩熙編劇就很熟,一直在和編劇交談,編劇說’’《信號2》中如果不是趙震雄的話,是不是很奇怪?’’,我也同意,抱著”如果不是趙震雄誰來做呢”的心態參與。

現在我的書桌上還放著《信號2》的劇本,我怕翻開第一頁就會心跳加速,所以到現在還沒看。對於第一季,這是一部在我內心深處留下很多東西的作品,希望能在更老、生病之前好好表現。

第二季是減肥後穿上以前穿過的衣服就可以了(笑),因為已經很清楚金恩熙編劇所具有的傾向和執著的正義感是什麼,所以應該能做好。
幾時肯打開劇本睇
呢套好想睇 好耐冇睇古裝
池昌旭真係勤力 每半年都有佢劇上
佢嚟緊仲有套戲上映
唔勤力就掉落2、3線
近幾年啲劇都唔爆,而家啲人淨係記得宋江同李到硯了
朱智勳金南佶同池昌旭呢三個係不斷接劇/電影 好似冇抖過咁池嚟緊又有新劇同do合作
池昌旭退伍之後接咗啲爛劇
而家要努力啲追返
都市男女愛情法則好好睇
佢退伍之後請融化我、便利店新星、魔幻之音都唔ok
都市男女好睇但電視又唔播
金永大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞