[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
所以機會真係唔大
見到神田啱啱先follow咗馬上訓新ig,唔通去K2?
基藍馬同宜嘉會唔會又要出番嚟挨義氣
其實神田人工唔高,佢份糧應該好多港超球隊比得起
正義馬
中超甲轉會窗已完
盧斯安奴,米基爾,查利史葛,羅拔奧度,艾迪比帝
球霸味太重
向下唔會去
向上傑理睇唔起
所以離開都make sense
基大:大把人跟操,唔怕!
流浪傳統
夠人開到波就得
說好的專業化?
九龍城應該仲有位啦
$$$$$$
年青化
流浪專業化???
笑到腸都流晒出嚟
歡迎張廣然加盟

標準流浪周一(7月22日)宣布,曾入選不同年齡組別中國香港代表隊梯隊的青年球員張廣然,已經落實加盟。

在上星期己隊對中國香港U20代表隊的熱身賽,張廣然正選上陣並有不俗表現,這位司職翼鋒的球員已在日前簽約,他接受球會訪問時稱:「球隊氣氛很好,球員不論新秀還是經驗豐富的,訓練時都很認真、投入。即使不少隊友比我還年輕,但他們每一個的訓練態度都非常好。」

此前效力的球會退出港超,張廣然表示失望難免但也理解對方的決定,並且將注意力放到如何令自己成為更出色的球員、繼續努力爭取機會。

「當時感到有點可惜,隨後就去想尋找機會繼續踢下去。」他說,沒有因為舊東家的抉擇而心灰或決定放棄球員生涯,而己隊吸引其加入之處,在於青年球員有機會一展所長:「球會願意給很多機會青年球員,而教練亦會熱心幫助、指導我們。」

球員資料
張廣然
出生日期:24-2-2002(22歲)
身高:1.74米
位置:前鋒
曾效力球隊:傑志、深水埗

#bcrangers #biuchunrangers #football #hkpl
#welcome #newsigning #youthdevelopment
#標準流浪 #足球 #港超 #歡迎加入
天真咗
我垃永恆
這制服 一穿上。。。
米基爾仲未上
返嚟香港算啦 仲有兩年
可能泰越呢
The transfer window in Thailand is open from Jun 7, 2024 to Aug 15, 2024
垃立=專業
最初話有外地球隊睇中米基爾,其實啲風係邊度吹出嚟? 係咪大頭?
嗰日仲喺度串我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞