[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌你 依個
但係牙凱poly畢業
Hkcc?
15歲顧嘉洹亞洲滑板大賽奪冠 非滾總會員奧運夢碎落淚 所屬滑板會:5科A但入唔到大學
https://lih.kg/3745029
馬體會 Savic 準備轉會去土耳其

又走一件,連打交嘅都冇得睇
MK仔 match到
垃垃:
經個多月傾談合約並協議回巢,但是突然接到歐洲球會開出一份難以推卻的高薪條件,最感動是他尊程遠道返回球會向隊友道別,同時感謝本人及流浪會給予他重生機會。 YUME: You are a beat player who knows how to show gratitude. I wish you a bright future!
神田踢唔踢到北馬阿
好難想像佢對抗性同身體質素踢歐州波
第一次見垃講呢啲嘢
唔通3000分又踢唔掂英超?
firm咗北馬
Tak minat balik Hong Kong, KPG teliti 'proposal' Ulsan HD

KPG對返回香港不感興趣,並仔細研究了蔚山HD的“建議”

Difahamkan, Pan-gon turut menerima tawaran di posisi ketua jurulatih Hong Kong menggantikan Jorn Andersen, namun tidak berminat untuk pulang kali ketiga di Hong Kong

據了解,潘剛也收到了接替喬恩·安德森擔任香港主教練的邀請,但沒有興趣第三次回到香港

https://majoriti.com.my/sukan/2024/07/22/tak-minat-balik-hong-kong-kpg-teliti-039proposal039-ulsan-hd
屌你老母足總真係想食回頭草
如果出面無offer先會話die for hk
出面有好既offer又點會諗香港呀
隨時又係郭指導叫返佢
https://www.threads.net/@__dickson.w__/post/C9uBhCSSMQi/?xmt=AQGzYbyPWdqFIJ4Ij4qOCps7xSz19Z7m-EZQg9ufgcM_eg

整埋你呢啲低組別球員入去已經好extra啦
仲喺度嫌三嫌四 自己整啦
本身都唔知乜水
好多年前嘅深水埗 甲都未上
借去北區/九龍城啦
點解仲要咁好手尾幫佢搵下家
for the good of hong kong
菲律賓國腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞