【聽日開花】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXIIV

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
對面會覺得好有用
係free走,轟再賣到錢
你想出到幾後生
兩年前先叫青春風暴
saka, 影JJ, 巴丁仲係好後生
有obi就諗起之前有個肥毒撚 channel話牙旺反骨
正一傻閪
其實Saka咪就係青訓你有料一定有得踢

問心有幾多隊爭冠嘅可以長期輪換正選青訓
其實冇嘢好拗 球迷覺得唔出都ok
但啲青訓就係咁諗 今季走咁多個已經講咗青年軍嘅氣氛係咁
雖然知道青訓成到材既機會好細
但阿達一場都唔出真係抵撚死
聯賽盃、歐聯、歐霸d例行公事都唔出青訓,出埋d咩葡萄牙右閘同一班無機會進步既廢柴後備

三年都係咁,d青訓真係有眼睇既
成班青訓出走都預咗,呃到巴路根續約賺幾十M算好彩
兩年約唔續就係free走
簽咗raya
鍾意走咪走
呢啲小薯仔咪俾佢走囉
當年黑兒咪又係u隊踢到識飛
出青訓但由穩四爭冠變穩六爭四接唔接受到?
同埋連例行公事都出青訓
後備個班可以係咩時間落場keep狀態?
如果話上唔到一隊慘過做雞 而家啲𡃁寧願去第隊做雞都唔留
saka esr nk 黑兒呢啲唔係青訓
後備個啲無論狀態,能力已經跟唔上勝利十一人仲有人ff出青訓
當英超係西甲咁玩
好似軌鏝咁買幾間球會放啲高潛去打正選
踢得好就內部調職,個階梯會唔會明顯啲可以留到人?
正確
紅牛一早咁玩
- 阿爾特塔直接與奧比交談。
- 奧比雖然只有15歲,但已經在成年隊訓練,並且是本賽季U-21國家隊的一員。
- 阿森納年輕球員歷史上最大的合約報價。
如果 Chido Obi 想搬走,可以。
咁高生都有隊美職科羅拉多急流嘅
買波爾多?
搞返好個青訓網絡好過啦
唔用青訓唔係問題
不過要諗方法可以借出街
至少都借去英冠甚至其他英超/其他第一聯賽
搞得好呢d 就算一隊冇位 起碼放出去都值錢
真, 一定要借出去俾啲實戰經驗佢哋, 青訓都係人, 踢真正有觀眾買飛入場嘅比賽同喺u隊係訓練場踢個感覺都差好遠la
宜家明顯似班青訓見唔到留喺度有未來
其實英超係咁 有邊隊唔係因為傷人先隔硬出青訓
你係有料既實有得出 好似saka巴丁都係勁早出道obi 15歲就算9數
走左個班青訓 有幾多真係有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞