【聽日開花】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXIIV

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實係球員鍾意疤多d
我地只係plan b
順足打左翼都好撚勁
不過都傷得好撚勁
你條撚樣又幾有創意
葬送過最多處女膜既黑人
太山又露波罅
派冇做過
好想屌
俾人叫錯名嬲咗
Pedullà帶來了一個花的全新版本 ,就差了300萬

1)博洛尼亞想跟阿仙奴達成交易,但要求至少5000萬加300萬浮動,阿仙奴最近的報價是4700+300。
2)花年薪450萬歐(含獎金),(折合稅前周薪13萬磅多)
3)巴素利收到了請求,但不準備降低二轉。
4)博洛尼亞老闆否決把花賣給祖雲,想賣給阿仙奴。
5)但與此同時,他同意兩支球隊之間在沒有直接聯繫的情況下討論Rugani
6)Sartori也很喜歡祖雲的Milik
7)祖雲達斯與Todibo成個人協議,正在與尼斯談判,但尚未深入。
8)博洛尼亞正在等待阿仙奴在兩三天內重新開出報價並完成交易,但需要按照他們的條件。
https://x.com/alfredopedulla/status/1814270314542465343?s=46&t=C3LyOPi-mjwHRJdwTlNI0A
不用分得那麼細
人工又變左130K既
達蛇伊度遲遲唔買中場
會唔會係等季前賽睇吓啲青訓接唔接到班先決定
神龜:阿仙奴內部認為,如果耶穌恢復最佳狀態,他就是世界TOP5的9號位球員,他們對耶穌評價非常高。
呢個可唔可信
報黑t去拉素準
似佢係first choice
neto second?

收順啲喇
最撚怕如果真係買到 但當我地踏腳石不特只
巴塞出得幾多錢 又係乞衣價
我覺得巴俾到宜家個RC嘅可能性比較細
咁我地只係幫力威解放 用幾年就88
肯定又叫佢留多季先 下季買斷
之後又一直拖
已經唔係以前
唔怕
兩睇架姐 係有咁既可能 但如果佢係幫到手 贏到英超 甚至歐聯 抵比啦 另外隊波成績好 留人都易啲 不過係黎先再算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞