【聽日開花】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXIIV

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係阿仙奴頭10場係世三lv
你無得否認
D comment都係cry cry cry
🚨Arsenal are expecting two new bids from Crystal Palace and Fulham in the region of £35M for Emile Smith Rowe.
“如果耶穌恢復最佳狀態”
係咪要點返首 可惜沒如果 過佢地聽下
好少認同AI
今次幾認同
頭10場
上季我地買飯,送左3分俾西咸
今季西咸同我地買黑兒,送返3分俾我地
加斯柏伊度呢條垃圾死剷巴閪狗真係無撚用
我屌你老母臭閪呀垃圾巴閪狗加斯柏伊度
基拔圖施華打左8
法國國腳哈比奧成為自由身,英超雙「紅」爭住搶!據報呢位29歲中場,拒絕咗祖雲達斯一份700萬歐元年薪嘅合約,決定離開效力咗五季嘅祖記成為自由身,以爭取更高薪酬!

據報唔少歐洲豪門球會包括曼聯、利物浦、紐卡素、皇家馬德里、國際米蘭、AC米蘭、拿玻里等球會,都對此子感興趣。有傳哈比奧一直鐘情紅魔,兩年前夏天更一度接近加盟,但最終未能成事;而有歐聯踢嘅紅軍,或會成為哈比奧嘅理想目的地。

作為今夏其中一位最大名氣嘅自由身球員,哈比奧嘅下一站會去邊呢?

#NowSports #意甲 #SerieA #英超 #PremierLeague #祖雲達斯 #Juventus #利物浦 #Liverpool #曼聯 #ManchesterUnited #哈比奧 #AdrienRabiot
麥子老師西咸tier0 source
下位開post既清麻煩擺番呢張落#1🙏🏻唔該哂
屌得好!
我地呀po都有拿子老師
拿子半退隱
買飯嗰排冇麥子老師啲料呢到早就淪陷咗
賓白都係咁既身價,買果陣人工平好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞