【賓白可以重返國家隊】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXIII

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
達蛇俾強哥幫佢含
咪就係未撚見過,起碼屌到入去90分鐘先收手啦
佢肯加攻先得架,追和之後有鏡頭影到佢叫人返後繼續守
咁撚鍾意守做乜唔追和之後換晒防守球員呢?
守又唔係守得撤底
🚨 || Fulham have indicated they will go as high as €47.5m / £40m for Emile Smith Rowe, but Palace aren't likely to go that high. Neither club have made a formal offer yet [Via - @MailSport]
俾連尼加見到未入第二球之前
南閘係想換+9+ 同脆皮
姐係話佢無心入波等加時算
上屆2分鐘入完波佢諗住守到尾添啦
佢領先又想守 追和又想守
盃賽驚輸 唔好太進取明白
但望下自己條中後場有冇本錢先
https://youtu.be/UhwpPpHkAho?si=TuMCdddkwsS2xBDN

呢個podcast 幾好睇
唔算屌得好盡但係都講曬啲問題出嚟
同埋都好中肯俾返應有嘅credit 南閘
韋利安 ESR 2b

一季100球
基本上係而家防線有:包、影、白、富、木、奇、真高、白T。
白T賣完都仲有花補充,奇又同佢撞哂位,正路都會掛牌。
哇哇哇 修膚肌辭職
韋禮安唔係去左唱歌?
Welcome Southgate
白哥即走
如果可以 我想和妳回到那天相遇
講個笑話:伊度唔識賣人
傻哥
白T其實直接唔洗計
上年四線一早斷咁兩線,加上兩隻中堅零傷,其實深度都一般般

左:奇 真高
中:影J
中:g6 富
右:白 木

木大傷完
富 真高年年有大傷
奇對強隊confirm 唔ready

然後如果買花,花又係傷病史多到仆街
佢賣咗奇/真高其實好撚危,我希望佢唔賣但輪換下/踢大半場就換好過,唔想下年到關鍵時間又睇奇自爆/影J傷咗富又傷失冠多一次

不過真高真係有價好賣,換另一個人好過,上季又貴又虧,仲似愈踢愈頹
鏝都係6個常規後衛 第7個係後生仔lewis 第8個出得幾分鐘既gomez
奇哥唔應該放la
今年真係進步左 同埋佢少傷
真高可以早啲躝
大木30m入得
真高 馬甸奇有價就賣
白T反正賣唔出 有需要冬窗再入
又要等條撚屌半季先上力
「花又係傷病史多到仆街」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞