【賓白可以重返國家隊】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXIII

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
快能d死🙏🏻
葡萄牙晨郵報今天出了一篇講Felix的獨家,大意講賓菲加給他準備4000萬的總成本(各種浮動,工資,各種費用)買Felix 50%所有權,這個不重要。最後我標記的那句話是亮點,阿仙奴是最大的競爭對手,準備24/25賽季引進他。在Moretto前兩天說阿仙奴對他產生興趣後,這是第二個可信消息源把阿仙奴和他安排上關係了。

失落金童
felix著10號
不過又咁講 都無人敢講我地簽硬花
我地又唔係未試過險簽 好似mm個啲
https://x.com/thebottomcorna/status/1813171448061829412?s=46&t=UpA2eMy1T6LwWM5sR_lXQA
疤搞下中後場好過喇
但如果力威兒夢疤買到都煩
依家d球員所有權仲可以分割?
搞咁耐
通常都簽唔到
過兩年扭計免費走
簽唔到代替品可以反口掛
上年富臨都係咁玩
如果想賣奇異果 兩個交換咪搞掂
最怕呢啲
因為疤應該都俾唔起個RC 一筆過
同埋人工又貴
如果我地買到
養2,3年唔續約又重覆當年故事
仲要平俾疤執
邊撚個弱智球迷建議佢以後唔好再睇波
冇SAKA連入波個球都唔會出現
懶回防?屌你老母識瞬間移動咩

傳落去個下SAKA係中場線附近

第二下已經俾到落去禁區前面,SAKA仲係中場線,明奴仲HEA緊咁跑去回防
到傳到入去禁區頂,SAKA已經唔係個鏡頭度,點樣返黎回防?
但你仲見到明奴慢慢咁HEA跑去回防

最尾就見到獲加失位,明奴冇補位,勁撚HEA咁跑返黎回防,跟住失波

你唔屌明奴唔屌獲加你去屌SAKA?屌你老母以後咪撚睇波啦
算啦 係波台理性講波
陣間又話你國安奴
第二球就明顯弱智石包左越位,獲加跑過去已經遲左又冇飛鏟
然後又乜都怪SAKA
英法德意西基本上都係要用番本地人先發揮到
因為啲人進攻就當saka 踢翼
防守佢咪踢閘
我都唔明點解第二球唔飛鏟 chill住防守 比人咁輕鬆出波cls
明奴企依個位等反擊?
鏝城個傻西無腦蛇話walker上半場幫saka做左好多overlap冇氣 所以下半場比閘蛇調去守中路 我懷疑佢真係弱智 或者係為左包庇鏝球員不惜成為弱智
懷疑佢睇緊第二場波一係就盲咗
Walker不斷overlap 都講得出
有人po過walker失波精華片 16強包offside 8強企得前過Embolo都比人撞入 4強無事 決賽起碼1.25球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞