【賓白可以重返國家隊】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXIII

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
達狗應該屌晒鬼
I AM UPSET!!!!!!
FSG退出收購波爾多談判,而波爾多正面臨破產,好大機會散班。

波爾多近年出產嘅球員有祖亞文尼同觀迪,施丹同泰簡拿亦都效力過波爾多。

波爾多面臨財政問題其實係觀迪離隊之後冇幾耐嘅事,球隊成績唔好,再加上瘟疫,波爾多財政就面臨好大問題,之後仲要俾知名仆街班主Gerard Lopez入主,情況並冇改善。

🚨🔵⚪️ Unfortunately for Bordeaux supporters, the bankruptcy filing is fast approaching.

Huge pessimism, the players have been warned in recent hours. The club is on the verge of disappearing.

https://x.com/hanifberkane/status/1813635852930818063?s=46&t=s7gll-uOYmmM0opq-lzPkA

高爹會唔會買黎玩下
鏝年年都遲開操
隊波有form 遲啲 無所謂
叫派對半場表演抽籤強D觀眾好過
純粹係我想睇達波歐國盃D波悶到傻
得幾場係好睇
我地得日本市場
請唷也素bi算
請ano 講fuck you
神射手查馬克都係踢依隊
搵班AV女優跳脫衣舞
仲有哥古夫
joao neves 去psg 又少個人買
唔明阿做咩學獌用呢招分期大法幫埋佢地處理個50%sell on
比多幾m佢地拿拿聲deal左佢啦屌
我覺得deligt仲岩
獌最理想係買曬兩個
但yoro 成50+12m
又買左件前鋒40m
買埋deligt 唔洗買其他位
Zirkzee 43m 分3年
好似還好
唔明阿做咩唔學獌用呢招分期大法幫埋佢地處理個50%sell on
比多幾m佢地拿拿聲deal左佢啦屌
仲有1個月就開League
除咗yoyo乜都冇
其實想問deligt好差咩
點解好似人球咁俾人掉黎掉去
分期一樣要分
想分少d
一係球員+$
一係就賤招, 肯定同basel 嘈
假設阿本身賣奇比AC 35m, 買意大利佬50m
而家變為
例如賣奇+15m比費倫, 咁basel 分得幾m
根住費倫自己再賣/借+option 放奇比AC收番足35m
但一個球員同一個轉會窗唔係最多效力兩間球會咩?
同埋我廠無責任幫佢地賺多d而做臭自己個名
老哥hwg了未?
所以鏝季初係廢啲
我哋前年開季咁勁因為打勁多場熱身
分期都要畀sell on
度 在嗎?
所以咪話比多幾m deal左佢
博覺得比人分左50%收得少
咪比多幾m佢地但分期 等佢地條氣順d咪算
不過獌狗用完呢招 宜家收左筆數有本錢慢慢拖住先
似開季前先簽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞