【賓白可以重返國家隊】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXIII

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
影j下面無著褲
屌你老母攬炒
博洛尼亞好似會咁既方式令簽人平d
岩岩賣去曼個前鋒都係有50%sell on clause
4000萬有一半比左拜仁
唔好簽啦 反正之前佢個膝頭傷到咁
同埋睇個款博洛尼亞都係咁樣入一季歐聯賺錢
冇心大搞
歐聯又有錢
佢d球員上季表現又可以賣黎賺錢
講真真係有啲擔心, 好似話5條韌帶斷左4條, 擔心佢嚟英超傷得勁過白t, timber 上季已經黑仔踢半場傷一季, 驚今季又再發生呢啲事情
呢啲球會都係咁樣搵錢架喇 係今次特別煩
比錢都咁多阻滯
公道講 人地轉會果陣簽左50%點解重要傾
bologna自己簽50%既 依加賣成50M就爽手啦
我地2027免簽佢
識唔識人情世故
軌隻安素唔知停幾耐賽呢
想知球會會保邊面,一個核心球員(仲算唔算?)VS一堆半主力/副選
🚨Arsenal are waiting on Bologna who are trying to make Basel lower their sell on clause for Calafiori

(@Gazzetta_it via @footballitalia )

度哥會唔會等到唔耐煩 取消交易
條廢柴洞悉香港宮墓完玩法,少做少錯,唔做唔錯!大家邊有可能捉到佢有任何錯失!

#eduout
等度幾時
根據FM簽人大法
Sell-on個%越高 固定轉會費個金額就越細
而個總額就會加埋個50% Sell-on既價
30m 拎去
呢件難少少喎 30m
睇返佢同拜仁買個價
賣完比獌再減50%仲要蝕6m歐元
Welcome 傻扭
sake
簽左約都有得咁拗數咁on9
🔴⚪️ | West Ham have become serious contenders for Arsenal winger Reiss Nelson. The Gunners are looking for between £25m-£30m. 👀 #AFC #Transfers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞