【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XIII

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
阿蛆首席打手唔俾我科勞

Follow咩?

唉豬

見係令仔
Accept你啦

見到你咁靚仔
我都想轉機了

美國夢

美國夢

今日聽巨bands是常識

Worlds end girlfriend 世界第一
Explosion in the sky 世界第二
Toe 世界第三
係咁多
隻癲狗走入嚟
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三

阿蛆世界第一
其他刀是辣殺
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三

阿蛆世界第一
其他刀是辣殺

巴打開咗學 所以無時間食藥?
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三

阿蛆世界第一
其他刀是辣殺

又靜靜雞負皮
係咪對偉大嘅阿蛆有唔滿意
出嚟隻揪
唔是me
成班on9仔
成班on9仔

做咩姐你

https://open.spotify.com/album/7BnViph0gVTsrTmkl0JQDC?si=yXmp5pZB

J下自己先

琴晚聽咗一次 感覺似Rock Action嗰期

玩到God Is An Astronaut 咁囉
都唔期望係會玩Superheroes of BMX 同My Father My King果種
其實我想佢地玩返老土野
但要玩多D花臣吸多D新fans又nothing wrong既
SEAN LEON - NARCISSUS, THE DROWNING OF EGO

https://www.youtube.com/watch?v=KQkeZo_oBVQ

dig 左陣 cloud rap
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三

阿蛆世界第一
其他刀是辣殺

又靜靜雞負皮
出嚟隻揪

而家落街 我同你抽
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三

阿蛆世界第一
其他刀是辣殺

又靜靜雞負皮
出嚟隻揪

而家落街 我同你抽

阿蛆表示唔好為左佢硬哂拳頭
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三

阿蛆世界第一
其他刀是辣殺

又靜靜雞負皮
出嚟隻揪

而家落街 我同你抽

阿蛆表示唔好為左佢硬哂拳頭

一講阿蛆個post又失控

聽下大家都䁱但我一d都唔熟既經典野先

認真,兩年點可能成就到一張經典。。。
就好似幾年前班令仔令妹話Lady GaGa 史上最紅紅過MJ。

呢張碟都有十年喇...

Really?

咁點解佢要呃我。。。
Toe 世界第三
係咁多

幾時輪到佢哋世界一二三

阿蛆世界第一
其他刀是辣殺

又靜靜雞負皮
出嚟隻揪

而家落街 我同你抽

有冇book場
[eidni] 話說我細個係宋禮勤f首席打手
[eidni] 話說我細個係宋禮勤首席打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞