【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XIII

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
https://godspeedyoublackemperor.bandcamp.com/album/luciferian-towers

開波第一首好似弱啲喎

仲有2345678

到時睇埋Live
Westone 係舒服同輕身
但聽慣shure 215 d聲覺得um pro 10 d聲好似唔夠實淨
但215真係唔算舒服,個掛耳位好硬好濕鳩
https://godspeedyoublackemperor.bandcamp.com/album/luciferian-towers

開波第一首好似弱啲喎

仲有2345678

有成8首 會唔會仲有儲十幾分鐘先射嗰啲
你地d earphone 都好靚仔, 我對shure 315最柒

我用緊公廁215

我都用過, 其實同3差唔多

已壞左一半
唔捨得買貴,黎緊可能買Westone um pro 10

平野 etymotic research mc5幾好(唔知停產未)
不過肯定冇westone 帶得咁舒服

mc5 我幾年前用過
與世隔絕式隔音 + 唔舒服 + 幫手liu耳屎

好似就係我介紹你

好似係
不過之後轉左其他brand 就冇再用返
但聽慣shure 215 d聲覺得um pro 10 d聲好似唔夠實淨

但以前E2C嗰D唔係咁硬身就幾個月爆一次線
你地d earphone 都好靚仔, 我對shure 315最柒

我用緊公廁215

出街見唔係215就im50

唔捨得買貴耳機

我用緊公廁215

唔捨得買貴耳機

重有公廁UE900(s)
利申用緊

而家我唔爆線入面d contact 都出線,條線拎唔岩位就冇聲
所以我先話壞左一半

而家我唔爆線入面d contact 都出事,條線拎唔岩位就冇聲
所以我先話壞左一半

我用緊公廁215

唔捨得買貴耳機

我都係用三年左右先升一次級
同埋要升級就升多啲
廢事升完分別唔大又想再買

我用緊公廁215

唔捨得買貴耳機

應該係話愈出愈貴
某d牌子值頭多打手兼過譽
例如 Astexx and kxxx 同 campfire 果堆

我用緊公廁215

唔捨得買貴耳機

應該係話愈出愈貴
某d牌子值頭多打手兼過譽
例如 Astexx and kxxx 同 campfire 果堆

未試過campfire但心郁郁想試 隻仙女座真係好多人講
ak成日俾人屌柒 不過係好靚仔

我用緊公廁215

唔捨得買貴耳機

同埋要升級就升多啲

一對用到三年咁勁?
定係你指三年轉一次型號

我用緊公廁215

唔捨得買貴耳機

同埋要升級就升多啲

一對用到三年咁勁?
定係你指三年轉一次型號

我上一對UE TF10 Pro都用到四年
期間換過一次線
爬完文 是未Westone比較好?
我用iphone送嗰隻耳筒聽歌
Budget $2000-$3000

我用緊公廁215

唔捨得買貴耳機

同埋要升級就升多啲

一對用到三年咁勁?
定係你指三年轉一次型號

一對用三年差唔多啦 我隻im 50應該大概14年買 仲用到
而家成日俾我粗用 有時拎入廁所 我諗仲捱到多三四年

無話邊個好啲嘅 呢啲自己去舖頭拎一堆試睇下咩聲啱你會好啲

個人比較lazy 我信巴絲推介 我比較喜歡帶得舒服 因為成鳩日聽歌

而家我唔爆線入面d contact 都出線,條線拎唔岩位就冇聲
所以我先話壞左一半

我而家左耳都係咁, 所以覺得命不久矣

開波第一首好似弱啲喎

仲有2345678

有成8首 會唔會仲有儲十幾分鐘先射嗰啲

冇啦, 成隻碟好似都係40幾分鐘

個人比較lazy 我信巴絲推介 我比較喜歡帶得舒服 因為成鳩日聽歌

CM or Inear stagediver 最舒服

開波第一首好似弱啲喎

我幾鍾意喎
聽咗首GYBE幾次就繼續聽post rock:

The Ascent of Everest "How Lonely Sits the City"
https://play.spotify.com/album/0rDuTSF0p117Tx7OWHBG9L

MATANA ROBERTS - COIN COIN CHAPTER 2

Avant garde Jazz

https://youtube.com/watch?v=VwcgTY2JjhA

Chapter 1 聽下聽下唔覺唔覺完左 幾好
上網買左部Rega Planar 3 返公司用
咁舊果部Tn300 點處理好?
電子垃圾

買左去,btw 我都屌部Rega
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞