[IVE]香港專業教育學院2017新生入門攻略〈2〉

443 回覆
18 Like 6 Dislike
工程科95%仔。
想識下朋友 係咪入su/學長/朋輩啲計劃
有冇過來人 覺得邊個有用
工程科95%仔。
想識下朋友 係咪入su/學長/朋輩啲計劃
有冇過來人 覺得邊個有用

係咩?今日我返青衣見到有好多女
想問下TY IT SE乜資訊都冇 ODay又好似冇
想問下點解TY IT SE乜資訊都冇 ODay又好似冇
有冇hw ee?
有無HW 既同學

咩科

機場營運
想問下機場營運管理1B嘅同學,O day講咗啲乜?

派學生證 講下點睇時間表 講下呢科有咩做咁

同學
有冇arch同學

tm? ty?

hi
有冇1b班

我唔知點睇自己咩班

我1c
去portal 電子履歷>我的展才檔案>課程 最右面會寫住咩班

Hi我都係1c

你係巴定絲

真巴
利申 hehe

我都係巴 利申直

1c班同學仔hello
Quota係得500張

我唔知點睇自己咩班

我1c
去portal 電子履歷>我的展才檔案>課程 最右面會寫住咩班

Hi我都係1c

你係巴定絲

真巴
利申 hehe

我都係巴 利申直

1c班同學仔hello

巴打都係1c?
Btw知唔知果個咩分班迎新活動係點? 今日去唔到oday無聽
解答幼兒教育社工社會服務科目問題

我1c

Hi我都係1c

你係巴定絲

真巴
利申 hehe

我都係巴 利申直

1c班同學仔hello

巴打都係1c?
Btw知唔知果個咩分班迎新活動係點? 今日去唔到oday無聽

都係個啲大路野咁
留低tg傾下計
Oday係咪真係要聽足2個半鐘?

同學

我1c

Hi我都係1c

你係巴定絲

真巴
利申 hehe

我都係巴 利申直

1c班同學仔hello

巴打都係1c?

都係個啲大路野咁
留低tg傾下計

我覺得成個oday最重要係個campus tour
尤其係for啲好易當失路既人
TM出TY 7點左右就要起身
Oday係咪真係要聽足2個半鐘?

唔係。不過中途走有d唔尊重者 。堅持走唔通踢你出校咩...唔去都得點會禁固你

點解得2個半鐘嘅 我睇係930-330
各位巴絲,ive HD報名截止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞