[IVE]香港專業教育學院2017新生入門攻略〈2〉

443 回覆
18 Like 6 Dislike
想問下讀完fd 如果想讀asso應該點做?有咩步驟?

讀完fd上hd喇,做咩想讀asso?

報名,interview
有冇ty environmental engineering?! 🤔

有冇興趣相認下
Oday果個坐邊

Me 01
機場營運管理嘅1B同學,4號點相認
Lwl Multimedia Yr1仔留名

你今年仆硬街

IVE multimedia好chur架?

想上返u

想上返u

IVE 都可以上返 UGC

利申:FD > HD > UST

想上返u

IVE 都可以上返 UGC

利申:FD > HD > UST

但係如果想做社工,有巴打唔係話HKCC/CCCU好過升IVE hd咩?
真心想知
聽日終於開學啦
九半堂

你今年仆硬街

其一啦,最主要係沙田最閪既course leader同lwl 既course leader exchange 左,你自求多福啦

你今年仆硬街

其一啦,最主要係沙田最閪既course leader同lwl 既course leader exchange 左,你自求多福啦

巴打介唔介意交換tg鳩流下?好好奇IVE既multimedia會教咩
有無人知如果quit 係咪無得退返第一期學費?

你今年仆硬街

巴打介唔介意交換tg鳩流下?好好奇IVE既multimedia會教咩

有無人知如果quit 係咪無得退返第一期學費?

比左錢ive,就唔好諗住拎得返
IT科有冇考試?同埋計唔計gpa?

點會無

考咩?

sem1每個都要讀果科?
好似得個test
EA要整網頁之類
解答幼兒教育 社工 社會服務等問題
想print notes但上moodle mycourse個度見到唔個科
之但係search個科名就search到但唔俾我自己加入個科 係咪無得print notes

上堂同返啊sir講囉 帶少一日note好閑
佢又唔會屌你嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞