[IVE]香港專業教育學院2017新生入門攻略〈2〉

443 回覆
18 Like 6 Dislike
我想問佢今日oday無派到學生證 係咪番學個日要去番系個到拿?
我想問佢今日oday無派到學生證 係咪番學個日要去番系個到拿?

你未夠資格拎
考咗ive入學試未?

係班主任到佢會派
咁即係9月1番學先派?

係班主任到佢會派
咁即係9月1番學先派?

oday派
想轉科做軟件工程,有冇伏?

大把人讀,讀唔讀到先係問題,不過青衣full左,選擇其他院校

係班主任到佢會派
咁即係9月1番學先派?

oday派

但我今日oday 但佢都無派到
想轉科做軟件工程,有冇伏?

大把人讀,讀唔讀到先係問題,不過青衣full左,選擇其他院校

讀電腦工程仲好啦
青大男校 見唔到有囡係canteen

青大BA啲女多到你唔想睇

煩,d女真係好煩

係班主任到佢會派
咁即係9月1番學先派?

oday派

同問

係班主任到佢會派
咁即係9月1番學先派?

oday派

同問

巴打你邊間?

係班主任到佢會派
咁即係9月1番學先派?

oday派

同問

巴打你邊間?

HW
有冇ty environmental engineering?! 🤔

hi
有冇1b班

我唔知點睇自己咩班

我1c
去portal 電子履歷>我的展才檔案>課程 最右面會寫住咩班

Hi我都係1c

你係巴定絲

真巴
利申 hehe

我都係巴 利申直

巴打oday果日坐邊
依家個時間表firm咗未?
有冇ty environmental engineering?! 🤔

解答幼兒教育社工社會服務科目問題

想問舊年你十一月實習係邊個禮拜開始
要同屋企人旅行 買咗機票

以前十一月實習好似係第二個星期,好似係星期2/3/4其中一日,年年有可能不同

利申:畢左業兩年,Year1同2實習日期都有小小出入

以前十一月實習好似係第二個星期,好似係星期2/3/4其中一日,年年有可能不同

唔該曬啊
你依家keep住做呢行定係走返出去做其它野?

唔該曬啊

做緊老師第二年啦
Ty civil jj 留名

唔該曬啊

做緊老師第二年啦

想問下駛唔駛買textbook?啲老師話要用?
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞