高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(18)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 21 Dislike
pish
請問你指的是工商銀行(亞洲)宇宙星座卡嗎?
我有三張ICBC Asia 星座卡由2018年開始持有,
到今年2024都未試過收取信用卡年費,

另外,我總有13張工銀亞洲信用卡,
從來都沒有被收取信用卡年費
1)
高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(16)你登記左promo未
https://lih.kg/CqccEGX

2)
網上服飾鞋履係今個月新加指定商戶類別, 無往績記錄可以參考
dbs仲有?
yes icbc
thanks ching
如果理財總值無曾經超過100萬
係有機會只批VS
想問Alipay係咪全軍覆沒
大路信用卡都食唔到回贈?
DBS
hsbc red
恆生
中銀全部食唔到?
DBS食到,不過得$6/里 (black) / 1% (Eminent)
收到 不過eminent應該仲要收返1.5手續倒蝕返?
好似好鳩
渣打simply cash 1.5%
舊客申請i虛會唔會再check多次tu?
唔會
好耐冇入黎 lm
想問下黎緊諗住apple back to school買ipad pro, 剛打左apple原來信用卡送個d apple gift card係用唔到,想問下有冇邊張信用卡迎新買機回贈係最低?
咁如果我真係想升VI
應該掉100萬落中銀申請完先轉走?
淘寶可唔可搞大陸支付寶畀錢再食外幣
咁都係今年頭半年嗰個最抵
個額幾多先 ipad pro成set可以上到24598㗎喎
諗住都係買最平$7199 256gb wifi ja.....睇緊邊間回贈好d....師兄是否都係剛買了,有冇用緊邊張卡比錢
網購回贈個d會好d,小心留意個cap 第一頁個post有講㗎啦,你要自己選擇一張啱自己嘅卡

可以留意下隔離post恆生同滙豐個d
希望cheers 7月之後仲有餐飲10倍
你應該問免$5,000過左七月仲有無先岩
餐飲10倍出左條款做到出年六月
o..係wor 啱啱先睇到
恆生天花板餐飲計唔計deliveroo、foodpanda個d?
係咪會中網上零售簽賬

合資格本地餐飲簽賬指於本地餐廳食肆(不包括快餐店)所作之合資格零售簽賬,但並不包括商戶根據恒生或Visa國際組織之商戶編號不時界定為非本地食肆類別之簽賬、網上零售簽賬、酒席宴會、私人宴會、包場派對及設於酒店/百貨公司/俱樂部/會所內之食肆/飲食專櫃或個別商戶之收單銀行所鑑定之商戶編號為非有關行業之正確商戶編號或其他未經許可之簽賬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞