高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(18)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 21 Dislike
AlipayHK冇得綁非BOC號CUP
同埋佢都block曬d信用卡相關回贈 JD之死成為last straw la
如果淨係想用hk版嘅話就用番WeChat/雲閃/Apple Pay好過
想請問中銀張cheer card, 如果唔喺中銀理財客戶,有無師兄試過waive 到年費?
中銀cheers VI 初步批左拎到卡no. 有冇方法可以拎到埋過期日同CVV 想用定優惠先
放一百萬upgrade 中銀理財再拎走 , 佢冇最低結餘要求
本身有中銀理財都唔批VI淨係批左張VS
係咪可以叫佢upgrade?
應該可以
用微信支付綁earnmore有2%回贈
我玩果隻game自己搞左課金渠道仲要優惠5%,10000yen變9500yen,用waku仲可以食多網上6%
平過以前google play用chill卡,張卡成日無計到指定商戶,變左計網上5%,要人手追分
咁搞笑
我個中銀理財係佢話俾我試用,個陣户口無100萬
唔知關唔關事
但個户口都用左成年我先申請張卡
想請教下其實星座卡實際收唔收年費?
搵返HKC舊post, 好似d人waive都唔洗waive, 實質冇比佢bill過年費
你收到實體卡未?我嗰張仲未到⋯
收到啦好快寄左黎比我
仲以為system會識別中銀理財就自動批VI,或者揾CS問吓
係,1蚊1分,上限$10,000
唔該
話説發現迎新消費可以打去CS確認個消費額,要佢口講埋符合迎新都得 不過有時佢哋答d問題要等好耐 btw wewa嘅6%係咪要等2個月先有
轉會啦
利申, 上年轉左
之前狂賞派啲積分7月尾到期 係咪換里數最抵
吓 幾時嘅分?咁快到期㗎咩
今年到期一定係兩三年前架啦
狂賞派其實都玩左幾年
原來咁耐㗎啦?
之前通常有幾多回贈
iherbs同埋迪卡農用BOC卡網上購物中唔中狂賞派果6個類別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞