高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(18)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 21 Dislike
sor我好似誤會左你“然後“既意思
https://thesim.com/tc/APPLE_PAY_REWARD
於2024年7月15日至9月14日之推廣期內,客戶用sim Credit Card 透過 Apple Pay 於個別階段累積非網上簽賬滿HKD2,000^,當中單一簽賬滿HKD100之非網上 Apple Pay 交易^,可獲享高達10%現金回贈!唔好諗,即刻登記!
我意思係有呢張卡
大陸支付寶以家都可以綁香港CUP卡不過CNY200唔知免唔免到手續費
小紅書實測Alipay CN + HSBC Pulse免>CNY200嘅手術費
想請教下渣打張q card 佢迎新最尾個4 張50蚊係咪要用實體卡簽一次先會拎到?

見開通咗實體卡之前用alipay簽過都未有卷拎
渣打張smart卡回贈800係咪做分期簽帳都會一次過派彩?
申請earnmore批得1萬額
唔知係咪之前申請中銀卡海影響tu
財仔係少額
申請仲問長問短 問我做咩最近申請咁多卡
又問批唔批
想問用alipay HK返去PRC用,係唔係同樣都係呢堆卡?
個批卡標準好似西亞
但我wewa 3萬9
依家Alipay回贈最高係咪SC SC 1.5%?
真係好多時都唔得
宜家我剩係用黎做淘寶卡
不過有時都會fail
今日實試, 用iphone 畀唔到錢, 彈我去一個網 (safari), load唔到

轉android就可以喺tb app內置browser開個網, 原來係入sms code, 跟住就畀到錢
都係1般debit card 果d 野

最正應該係外幣簽帳無手續費 + 無上限回贈0.5%
黎緊要上大陸look 5萬人仔
係咪用云閃付hsbc Pulse最好?
屌打大貓0.4% 愈嚟愈多人開中銀戶口
5萬最好同大貓講聲先
都幾大額
唔會 會CNY入帳 所以可以儲guru
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞