信用卡討論區(197) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
請教下次序,有張CitiBank想cut 卡換晒張卡積分 先打hotline cut, 之後cut完再申請另一間銀行比較好?
有冇話最好隔一個月再申請咁?
想問黎緊會買大量家居電器 現場碌卡用邊張係最好?
百記仲有大貓promo
巴打提提之後先發覺
有額外100蚊電子禮券
同額外回贈

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-summer/broadway/offers/
成功登記及申請獲批核後,全新信用卡客戶可享額外港幣100元百老滙電子禮物卡

由2024年7月1日至2024年8月31日,憑滙豐信用卡於百老滙簽賬可享以下優惠:
累積合資格簽賬 額外「獎賞錢」回贈 最高可獲「獎賞錢」
滿港幣3,000元或以上 3% $100
滿港幣6,000元或以上 5% $300
滿港幣10,000元或以上 6% $700
特選持卡人專享:高達額外$850「獎賞錢」

2024年8月31日或之前將額外「獎賞錢」自動誌入於我們紀錄中累積合資格簽賬之簽賬淨額最高的合資格信用卡戶口內。
之前cx 個咩綠色里賞挑戰

有冇人有mark低t&c 幾時會出
同埋aavs 拎嘅里數有冇得拎額外1000里?
唔係最多700?
每個月一半一半咁簽最抵
不過要自己mark清楚數
唔知....我450, 啱數
搵到張CAPTURE, 係$850
點先cap到850
Thx
學生金
謝謝,我下個月先升guru lv3, 咁而家應該用住visa signature先抵d
想問而家klook揀歐元guru仲計唔計外幣簽賬
eur應該出NL,所以計
計過 唔只1次
DBS應該算係比較鬆
前提你要簽夠300
如果無呢?想問有無人waive過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞