信用卡討論區(197) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
呢個program 最多300 好似係
如果簽夠35000 先送1000 rc
咁姐係得 3% 唔夠
Marketing effect 低
係縮水情況下 咪出呢d 玩死人promo
大貓大額 target 2 一向都係咁玩
係估唔到今期連細額 target 1 都咁玩
想問如果大貓有幾張卡,travel guru 個額外獎賞會跌落邊張卡?如果落everymile 再雙倍Asia miles咪多好多?
想問交大學學費用邊張好
簽最多個張
淨係答到2
2. openrice pay 同時符合網購同餐飲簽賬,所以網購卡計網購,餐飲卡計餐飲
唔該晒解答
會無晒
謝謝
咁我儲miles係咪應該簽晒Every Miles? 雖然Evermiles爆左每個quarter 同埋visa signature 未簽滿賞世界果3000?
唔使簽晒,全期至少一半就得
等吓喇 可能會批
結果今朝批咗 淨係交咗糧單 買mac有着落了
多數你用佢出糧連糧單都唔使交 唔係的話正常收入都批
我就係奇怪點解用佢出糧都要我交income proof
唔交都得佢有講明
Btw Citibank app係咪有d事,好似入唔到
我無事
如果咁樣理解
姐係我用openrice pay 連red card
食到4% 之外
仲可以食埋最紅大折日餐飲6%woh
想買電器
應該豐澤/百老匯之類
依排現金回贈有咩迎新推介

暫時淨係睇中樓下幾張

匯豐visa signature 簽夠8千 迎新有800 + 賞家居3.6%
https://www.hsbc.com.hk/zh-hk/credit-cards/products/visa-signature/

渣打Smart迎新 就800
https://www.sc.com/hk/zh/credit-cards/smart/?intcid=cardcategory_Feb21-hk-smartcard_zh#sc-lb-module-fee-and-rate-3

Citi Cash Back 信用卡 簽8千 連續3個月認可簽帳 但睇t&c未搵到要簽幾多先叫有認可; 有千2
https://www.citibank.com.hk/chinese/credit-cards/welcome-offers/tnc/?lid=HKZHCBLCCCATLCitiCashBackCardCCTD

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞