經keeta叫pizza hut送到嚟樣衰過嚿屎仲冇咗忽

172 回覆
133 Like 25 Dislike
唔止1次見過有南亞仔喺街打開外賣袋入面個pizza盒疑似偷食
再嘈下次送呢盒俾你

整爛啲幫助樓主消化

咁啱我上星期日叫完
又冇嘢喎
送到嚟仲好熱好新鮮

我叫一人餐所以冇叫pizzahut車隊
好似要加錢
你六點落單八點送
實情就係六點三你個批已經出左爐,同你嘅人生一樣,整定
伸利:知情淫士
有單就即整
順路就送埋
你覺得個膠袋同d紙器皿外層好乾淨?諗住攞個碗出黎倒返d湯同通粉落去食?
通常我如果假日或者紅日朝早已經訂定
咁我又唔信佢由十一二點整好擺到八點
如果平日,會六點幫你過爐
如果爆單,五點就…………
話埋畀你聽啦,啲忌廉湯一早煮好,廚房佬一早已經裝起曬喺外賣膠碗度
唔係你落order先至裝落外賣碗度
呢樣就應該人人都知唔係咩秘密
唔好話湯 意粉同飯都應該係一早整好然後焗住
有時黎到面果塊蓋甩晒色
正如你去茶記 碗湯咪又係由朝煲到晚
然後最多得閒加番水落去繼續熱住
唔通真係你坐低先煲俾你飲咩 出去食野或者叫外賣係咁架啦
被人揾笨都仲話人好
無記錯 21 年尾已經送緊 Pizza Hut 既 Pandago 單
麥當勞同 KFC 就再早 D
本身意思就係講
你浸濕嗰嚿薯餅係仲食得

但你講 係咪要倒返啲湯出嚟還原
又話啲袋/外殼乜乜柒柒

咁用得嚟裝食物,會有毒?
毒得死你?

你鍾意還原都無問題
麵包舖啲包(食物)都係直接入膠袋
咪又係嗰啲膠又係嗰啲袋
我就講全部,你就淨係講薯餅,咁你30蚊買濕薯餅食囉,通粉冇湯都食得添,你啱啊

膠袋同紙餐具本身冇問題,係睇你點存放同點用。
麵包鋪d包係入膠袋冇錯啊,但人地個膠袋係冇裝過其他野直接就入麵包丫嘛,你個膠袋裝完紙餐具再比湯浸,係冇毒ge,你唔怕痾咪照食,器皿外層係污糟是常識吧,員工隻手甚至你隻手揸起個碗已經整污糟左外層啦
得啦得啦唔撚使長篇大論啦
又唔係叫你食,你鍾意咪抌囉

Kam撚到
真係同你個名一樣
你覆就唔長編大論,走住黎屌,你現實都係去到邊都比人屌果d黎
我唔通真係同你拗
拎去lab到驗,啲袋有無菌咩

同一個話題講幾日
仲要講埋啲嘢都無邏輯嘅
咁仲點傾落去?

麵包舖啲麵包夾同盤
每次用完就搵條萬年巾嚟抹
然後你就放包上去再入膠袋
咁你就話好乾淨、唔污糟、無毒無菌

食埋都唔知幾入肚啦
不過食你唔死啫
我唔通真係同你拗
拎去lab到驗,啲夾同盤有無菌咩

同一個話題講幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞