經keeta叫pizza hut送到嚟樣衰過嚿屎仲冇咗忽

172 回覆
133 Like 25 Dislike
Pizza Hut Delivery
做外賣仔有偷食正常 日日慳3餐飯錢
你stone能左。
如果浸到濕哂我都會全退
但放係上面d飽同薯餅又冇事
我都係唔想再等同嘥野者
熊貓退錢易過keeta好多
如果送嚟有問題,d餐廳會用已出餐e個理由拒絕退款叫你搵客服
似炒左餐落地下比外賣仔還原番
我地連登會員 自由之子 有份送 有乜揾佢算帳就啱
原來Hey! Kitchen都係怡和
疫情完一排全線一齊執曬
但投訴倒瀉個平台會警告我哋
keeta仲會扣起單錢
利用價值已完,摺埋好合理。
明明係phd p乜撚嘢izza hut
全部都係同一班人送啦

人地專登for送pizza 無得比
同埋送既人都唔同啦
自家車手係正鋪頭 整好就可以即出發
其實kfc m記 Pizza Hut呢啲外判出去左好多年啦…唔好話偷唔偷雞 就算係你口中既偷雞 都已經係默認做法
如果唔係點運行咁多年
怡和好睇重Pizzahut同KFC,當左半個親生仔,其其他飲食副線都搬哂比美心,剩剩Pizza同雞自己搞。就因為好多店長分區經理為營利就做D唔合規矩的事,所以近十年先要會併改革做JRG,成班管理都換左幾轉。
因為每間店的分紅係計營收,多年前就玩偷工減料,到合併後裝哂CCTV/Sensor後就開始搞其他野,增加營收無非一係開源一係節流,節流做唔到咪諗開源囉,將D車手安排地跟分紅店,蝕錢就叫第三方,條數蝕一蚊同蝕十蚊都係無得分,但個分經店長比人捉到就會出Warning,扣花紅,嚴重仲有機會降職。
嗰兩舊圓既係屎
不過車手數量唔多
下下等幾個鐘先有得食
預早嗌又好早到
唔知你所知嘅程序係幾多年前
近2-3年已經有唔少order用pandago嚟搵熊貓嘅外賣仔送
單係用phd/pizzahut自家嘅單
送就係fuckpanda 嘅外賣仔送
如果下下都要由自家車手送
咁每逢大時大節
等三個鐘都唔知有無得食
大時大節叫foodpanda都要等三個鐘
再等自家車手應該第二晚就食到
個CS啲中文想點。。。
其實浸到濕哂都無話唔食得
係賣相差啲
嗰啲湯嚟嘅,又唔係漂白水
叫曬老豆老母兄弟姊妹親朋戚友申請尤其南亞係佢哋國家拎車牌仲易過食飯
其實有心既早少少預早落單揀定外送時間 係唔駛咁樣等
PIZZA 黑揀定兩個鐘後送
6點落單揀8點送 一定準時甚至會早
你地等到肚餓先叫揀即時送既咪慢慢排
前面既單送完先到你 仲要俾埋預約好時間既單打尖
老母生日都應該係早少少諗定食咩架啦
真係等到開飯先決定食咩慶祝?
pizzahut唔係會痴貼紙 開就會爛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞