經keeta叫pizza hut送到嚟樣衰過嚿屎仲冇咗忽

172 回覆
133 Like 25 Dislike
只要夠快就唔會爛
唔會呀,自己App落單一定係等車隊,外賣平台落先會經第三方,加上外賣平台食水好深差唔多1/3,又有自己車隊養唔會無啦啦益人。
Keeta 燒錢,新客有券,D人貪平
另外
Pizza hut 自己車隊送唔曬,不嬲都有外判俾熊貓做,利申送過外判單,要去佢廚房後面攞,睇住個職員係佢地自己黑色保溫袋度攞個餐俾我,並非經panda app
呢排分咗手好無聊,心絲絲想做步兵
唔係,的確有外判單,唔夠人會射俾panda
利申做過外賣

如果個客經panda叫,正常行去餐廳攞,4位數number 取餐

外判單,入到去,門面D職員會話冇,叫我去後面廚房查詢,去到後面佢要睇個5位數取餐碼,有英文有數字,確認之後個職員係D黑色保溫袋(原本裝好for 佢地自己車手)入面攞返個餐出黎俾我,上到個客度,個客見我唔係pizza hut嘅衫,仲問返我轉頭
你個情況係店員唔識/店長偷雞搵人頂單,捉到會問責,因為車隊係中央派單,有註店車手同分區車手(幾間鋪PHD/PH share),車手有KPI要跑單,做唔足會比人問責。
而且Policy規定自己App一定要出自己車隊,QA有乜事公司成個品牌受損要硬食,而且公司車隊有保險有乜事有賠償。
你頂左單代表店長用鋪頭營利幫個車手跑KPI,或者有遠單叫車手同你換單,不過Covid時好多人流失,了解人手少係有偷雞情況,但捉到就會罰。
申利:前Group管理層。
有次夜晚叫外賣 打咗唔洗撳門鐘
個白卡佬送到嚟喺我門口用電話不停播咩你個仆街仔
有時官方叫pizza太耐
而foodpanda/keeta起碼有個時間望下
真心癲 人品有問題
好搞笑
熊貓

咁多優惠
麻撚煩,爭個少少
Pizza係咁㗎啦
寧願個車手飛快啲趁熱食好過
咁zeek / foodie goodie又算乜
其實啲南亞車手成日會偷食pizza
個客服chat由下到上睇
用平台叫pizza預左啦 喺架單車到浪下浪下
pizza hut好似3個app都有得叫,其實廚房做唔做得切
一樣,同期可以掛幾個平台,條款靚就做,唔靚咪分手,佢地主動同大公司合作好多都係免費Setup送設備,但賺到就大家分,小店先會要收人上台費服務費。
做唔切 接過幾次見有排等
自此派嚟即踢單
唔係要身份證架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞