經keeta叫pizza hut送到嚟樣衰過嚿屎仲冇咗忽

172 回覆
133 Like 25 Dislike
你食你老母d骨灰啦
讚咩啊?送兩個鐘先送到嚟?
KC Wong 有問題退貨退款只有熊貓最好
Rachel Lee Fdpanda 成個pizza散哂肯退哂成個錢 Keeta差d
Wayne Chiu foodpanda有時退得好多,多到誇張😂試過有樣廿蚊既野無送到定倒瀉左,退左五十幾,即刻無咁嬲。
Lok Lee 試過熊貓送個pizza個盒顶痴晒d料,即成個退返變現金卷,都好過無
Lezah Yu Fanting panda穩陣啲 而家又有一人餐 都抵
純粹玩笑 投訴食物有問題時,熊貓退款通常係平台自食,所以三者之間都算係合作愉快。
平台電單車根本唔適合送pizza, 單車更加唔使講人地pizza hut架車大尾箱平放pizza, 仲有保溫袋入住,有時送到來仲出緊煙。
你貪平用keeta,好彩就步兵送,凍晒但多數唔爛。電單車同單車送根本冇位平放pizza,只可以打斜放,拿西既直頭打直放。爛晒係必然既結果,只能怨你自己on9貪平果幾蚊
見高南亞車手喺大堂執返靚個pizza
兩樣野黎,Pizzahut官方係一定自己車隊,因為有設備配置要求要用保溫箱/發熱袋,當然車隊有Part-time,但唔會外判。
M記/KFC反而就無相關要求,所以會用外判同其他平台合作。
我尋日買kfc又係咁,個死𡃁仔唔識入袋,搞到瀉哂
做呢啲工已經夠廢,仲要連基本嘢都做唔好
咁撚黃用keeta
普通批都入到 大批就實要打斜
多謝環保撚啦
pizza 等咁耐不了
咁屈個外賣員
pizzahut:?
佢老母邊個咁巴閉生日變紅日
pizza hut/phd如果車隊出晒去就會用外賣平台幫手送
雖然叫車隊, 但每個舖可能得1-2個人
咁樣送會整爛?
叫做食到+refund,其實唔差
勁多單車都係打直送
好多白卡做
收縮水咁縮哂
咪係
味道不變就得啦
非繁忙時間嗌都要預佢一個鐘以上
有一次白卡仔嚟到
佢: 唔知咩餐,同埋雙奶茶
我: 咩嘢雙奶茶,仲要瀉晒
佢: 兩杯就係雙奶茶
事實係點投訴都唔會ban ac
每人幾個ac揸手
人地Pizza Hut 車手袋專for擺pizza
你平台個啲袋閪擺得落咩
擺唔到咪打側放入去跟住咪咁囉
利,七人車46高級型外賣師,車大把位,送親都可以平放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞