(柴灣某性公會中學)交流團帶隊阿sir叫咗女同學去佢房成晚

459 回覆
350 Like 54 Dislike
1. 個老師有老婆 fail
2. 違反教師專業操守 fail
好心啦
諗埋啲例子黎偷換概念
師生係師生 本身有道德觀念上嘅規限同界線
即使唔係法例 教師守則都有寫到明
正如男女雙方婚後出軌 香港行普通法
無好似臺灣咁管埋婚外情嘅民法都好
響社會約定俗成觀念上依然係錯誤 哪怕無守則
講埋晒咩cctxb奀星
你想幫隻教畜咪直接講囉
唔洗咁低莊嘅
兩個狗男女都好柒喎
你情我願就想算數,入嚟係讀書,唔係同你班教畜扑野

人地既浪漫愛情故事 你就劣等化成只係為左扑野 成飛機杯

根本你就自我偏見,覺得老師同學生之間 唔可能存在愛情
Sir
band 3 學校,睇黎條女應該好正
我friend話幾星期前翻去staff room,見到男主角枱面啲嘢清晒。同事學校搵咗個有音樂教育文憑嘅校友返嚟學校做音樂代課
點撚樣有老婆食學生妹係愛情呀?出軌講到愛情,咁去叫雞係唔係好撚多情?
好少可
郭sir post都唔見咁多人上黎講公道說話
個阿sir都幾多fd 仲咁得閒上黎洗太平地
呢條友交過手 成日諗住上位
諗住結婚仲搞搞震
佢啲相傳到成間學校老師家長學生都知
巴打話齋 如果冇證無據 點解就炒到?
利申 以前同佢同一間小學代課
咩叫自我偏見1999
又衰好色
無出色
其實真係唔駛同你全校家長解釋架喎
關你地咩事呢
要解釋都係同當事人有關既人即係男方老婆、女方家長
解釋啦,咁撚8掛

男既停職女既停學,咁你地食花生既學生同家長仲想點呢?
好浪漫啵 結完婚仲同學生展開愛情故事
弱智社會垃圾先會覺得以前啲老屎忽老師質素高啲
係咪道教個間?
乜證據都冇已經成堆網民社會垃圾信到十足十
學校唔考慮呢兩項喎,如果夠薑,晨早郁咗佢啦
如果你個女返學 俾阿sir溝上床
仲要原來連拍拖都唔算係
阿sir已婚 你個寶貝女只係一隻狐狸精
你又覺得有冇問題
依啲格先吸引女性
大單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞