(柴灣某性公會中學)交流團帶隊阿sir叫咗女同學去佢房成晚

459 回覆
350 Like 54 Dislike
講緊你老母張車頭相呀
即係呢啲有證據先好講,得文字都係當故仔聽下

再講,就算有證據咁又點?真係睇人仆街最開心?其實呢個年代咩都擺晒上網對兩位事主好唔公平
你啱,中五女學生做已婚男老師第三者係冇問題

樓主個老婆真係慘,老公隨時出軌
個男主角本身教開小學,食正兩年前教師移民條水,又咁啱呢間學校個原先嘅音樂老師去咗間更好嘅Band 1學校教,先至有位入到中學
睇黎你知好多野啵
根本不用道德規範, 本身教師專業守則列明不能同學生/甚至學生家長有任何工作以外的關係。食得咸魚抵得渴, 件事揚咗咪冇份工囉, 同自己講話不要江山愛美人都冇話唔得嘅
未成年就話
成左年,你情我願,有問題咩?
你屌唔到,係你問題
識人喺入面教
咁呼之欲出啦
學校無啦啦點解因為謠傳 無證無據炒左個老師
你估老師易請咩而家 正正常常無做錯唔會炒

我諗件事唔係secret 講咁嚴重
一定有啲位係真先會炒
學校炒得就係最好證據啦
唔計結咗婚,
其實主要係道德問題,類近醫生同病人(用身份去產生錯覺)
當然呢個年代少咗好多呢啲限制/觀念
你又癲唔曬
左面兩個都唔似學生妹
擺明係臭雞姣溝無知男教師
染晒頭髮返學
老師嘅角色就有啲似父母,人地帶個未成年嘅仔女俾你教,係想你教好佢,而唔係調教佢。

學校呢個地方係作育英才,而唔係禁室培欲。所謂嘅學校師長對學生有絕對權力,平時又搞埋晒啲教師節係威係勢咁要人多謝你。多謝你用肉棒臭閪調教人啲仔女?

如果送個未成年嘅仔女入嚟6年,政府社會納稅比錢比資源你教,仲要你叫佢做乜就做乜,真係會洗唔到佢地腦,逼唔到佢地做啲唔想做嘅野?

如果咁啱生個仔女出嚟係極優質,好靚仔靚女,就老鳳要俾你地班教畜屌?6年困獸鬥,乜柒都可以發生,唔好一句中5啦,你情我願就想算數,入嚟係讀書,唔係同你班教畜扑野,平時同學之間拍拖都要禁要見家長,而家教師(已結婚)搵自己學生做飛機杯就想當冇事發生?如果有學校支持本校教師同在讀學生扑野嘅,麻煩喺連登留一留名,等大家知道你地幾咁畜生。

利申:學生畢業一段時間後同教師唔計。

以下開放名單予各位校長支持本校教師與在讀學生談戀愛:
唔俾阿sir出去按摩 唯有搵自己人解決
以揉制肛實名支持
同性戀就話愛就係愛無分性別
師生戀就話愛唔係愛有分身份
人地同你講東 一點一點咁反駁哂你
你就避重就輕 走去講西
淨係捉人地講緊嗰個參考點嘅形式
好低質

「內容同事實不符」嘅話,點解要炒咗男主角,重要學期未完就搵個校友返去做音樂代課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞