(柴灣某性公會中學)交流團帶隊阿sir叫咗女同學去佢房成晚

459 回覆
350 Like 54 Dislike
男人之光
支那味濃
你叫條囡搵個同齡嘅,咪又可以有好多問題16歲𡃁仔都可以偷食,可以醜樣,可以職位比佢高(例如做學生會),可以搞大佢個肚唔認數

根本問題就係一個呃呃氹氹,一個貪心想得到人地嘅愛同優越感又唔知自己蠢

一個賤男,一個明知人地又老又皺皮又臭鳩都走去又瀨又騎嘅bad taste女人,打和啦super

你上帝視覺實凳小朋友唔抵,其實人地小朋友send情欲短訊同比人抽插嗰時不知幾happy
清有料,真係當頭棒喝

但係我哋都係想睇相返屋企j啫
仲未有條女相?
識食更係揀呢個miss啦
師生戀唔係問題
點處理先係問題
真心嘅唔會怕等多幾年
而家條友就明顯只係一個仆街
出軌偷食不特止 仲要搞自己教緊嘅學生
係呀你情我願
但為人師表係咪應該對自己嚴格少少?
教育局幾時先肯做嘢?
本身公眾壓力都係社會道德表達一種
用來處理法律解決唔到既問題
你唔好戇鳩啦
喺美國呢啲教師坐硬監
性剝削 戀童癖 都可以講成師生戀
香港性罪犯男老師真係超越新北市
直佬都咁多花臣
好似黃偉文-算死草
咁究竟呢個係miss定涉事學生嚟
lm
痴線,你估依家D古惑學生妹唔識用個盤絲洞搵食咩

有D仲用黎屈呀sir供養
老師唔係淨係食左一個學生妹
所以同事實不符
大陸成日都有架啦
潛規則黎
估唔到咁快傳黎香港
基本上隔一排就有一單教畜搞學生妹比人爆出,真係痴撚線,搞完細路女個件戀童教畜仲要可以全身而退去第二間學校升職遺害人搞繼續搞細路女屌佢老母

呢件搞學生妹既孌童變態仲有無係教育界度做?
https://lih.kg/3694545
求source
唱到人返唔到學只係你一面之詞,有無諗過係件垃圾教畜鳩痕傷害左咁多人,件戀童已婚教畜真係咁好人就唔會借職權搞學生妹搞到條女返唔到學,學生妹個老母可能都驚撚左個女比賤人教畜搞
條女都有出水,即係enjoy
老師人工太高, 日日hea 教,成個腦諗住食學生開鮑
Play my clarinet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞