(柴灣某性公會中學)交流團帶隊阿sir叫咗女同學去佢房成晚

459 回覆
350 Like 54 Dislike
咁耐都唔見女學生既相
學生妹
關成年咩事
咪係,女仔鍾意可以仰望既男仔係人之常情,係咪女人一定要搵窮撚失敗者或下屬殘疾人士咁樣??咁先至係真愛??
眼紅到
郭蛇唔係老師
只係普通既教練,搵唔多,真愛黎
隔離兩個miss咁正,點解仲要食學生妹??阿sir特別鍾意幻幻?
工作便利得益只係你既用字睇落好有野咁,羅仲謙同楊怡因為拍同一套戲搞埋,夠係工作便利得益啦,又有罪啦喎
我講無證據主要係話你並有機會乜乜乜不公嗰堆野

佢依家上緊堂教教下書喺黑版寫我愛你咩,夜晚嚟架24小時工作呀
why not both

btw 溝學生應該易過溝miss 嘅
搞笑咩清 而家講緊已婚老師同學生身份 兩者階級本身就唔一樣 你拎兩個同身份既演員有咩好比 你做狗抄牌食女得唔得呀? 點解會俾人屌呀 呢啲咪工作便利lo 咪on9 la去過交流團未 領隊老師要負責班學生 夜晚班學生有咩事 一樣要開工
有食唔食罪大惡極
你咪證明咗成年都大把弱智
權力不對等通街都係,前輩後輩上司下屬已經係
呢d理論係鳩up,將崇拜尊敬醜化成戀師情結
自己私自set完再不停導人呢個係道德規範既一種

以前女人出街做野都係唔道德,不守婦道,中東d女人唔包實都係唔道德,道德呢d野有大量都係自說自話,唔係d咩絕對既科學理論,呀唔係,連科學都會自己自我推翻, refine一個更新更正確既theory
屌你老母,比負評梗撚係光頭佬
開始明點解小龍女同楊過點解咁被世人反對

不過真係唔好係到食係到疴啦
算啦,價值觀唔同就係唔同,唔駛再哂時間,唔好妄想有妥協/對話空間既存在,大家都只係想對面既思想完全消失
大家冇得屌咪問題囉
香港人係咁 魚蛋之都
作故仔? 有冇證據睇下
連登仔只會負評樓主
不過都要提一提,唔係同身份,係前後輩,有權勢差,都可以係前輩楊怡指點後輩羅仲謙點做戲指下指下撻著,咁楊怡教人做戲又會唔會又變老師身份呀,如果呀前輩同導演講改下劇本畀後輩多兩句台詞大頭係咪又造成他人不公呀

陳可辛監製搵自己個女朋友吳君如拍金雞,又階級啦?

根本就度度都有
問題應該唔係道唔道德而係本身個專業操守嘅問題, 好多專業註冊/聘用合約都會有一份操守講明唔可以同自己嘅工作對象有任何嘅工作外嘅關係, 你註得册/簽咗約其實就係認同咗會遵守操守嘅內容, 所以最終嘅後果你冇咗份工/專業資格, 都冇得講話咩道唔道德/成唔成年/戀愛自唔自由架啦
即係食企佢隔離黑衫啦
唔抵得正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞