床哥個社工牌唔係白讀

389 回覆
1305 Like 241 Dislike
想像唔到我以前學校女社工講呢番說話
少少幽默語氣講反駁隊,唔傷害自大撚既自尊有效建議。

好多社工都唔係床哥呢類,傳統式煩膠左膠保守老屎忽
答埋你啦柒頭
第一 佢個女唔算醒目
世界好大出去接觸下真係醒目嘅小朋友啦
第二 冇問題㗎
係冇野好proud 冇野好吹奏
同埋比着我有得揀
唔會揀個開台講叫雞同鐘意賭錢嘅老豆囉
其實公眾人物點解唔可以屌haters, 我唔覺得撐佢果d人會因為佢屌haters而唔撐佢喎

真性情咪幾好,唔妥你咪屌你囉,覺得你地講既野唔合理咪講出黎囉,有咩問題因為佢係公眾人物就唔講得?

你可以話屌完冇用,haters都一樣係唔理性繼續hate, 但冇理由因為冇用或者因為佢係公眾人物就唔比佢屌因為佢屌haters就唔中意佢咁樣好牽強姐
我冇吹奏喎
我照覆番你reply果啲野
咁都可以起哂鋼
咁撚垃圾嘅水平
唔講以為你同佢個女好熟
連狗撚狗
讀多d書 自己講嘅野都唔識解
叻啦 你隻床狗有個細細個就識得講信和襟兄弟嘅女 好撚醒
帶頭做智將 討伐香港youtuber未
我就冇proud of床狗係咪30歲人讀番書
但你話人地吹奏既同時
你啲用詞咪又係睇唔起人 無理咁踩低人
近年連登越嚟越多依啲閪人,一定要踩人地閪人地先安樂
不如你讀多啲書學下閱讀理解理解下標題先,人地話佢個牌唔係白讀=做到社工應該做到既野

去到你隻高智商狗仔到就理解成佢做到其他社工做唔到既野追住黎咬
咁你有咩好方法解決?
假設你有個friend 係游狗咁
床哥心諗:我想快D 收工呀屌你嗱嗱趣開心返啦
你呢啲柒頭個格真係好撚閪 人地講乜都一定要否定左人先駁左先

追完post 覺得連尼住先生都好慘
完全九唔搭八咁扣你帽子
所以話連登以家咁多傻鳩
真係好影響討論
啲人仲話咩不愧係社工 笑死
比蘇麗珊飛傷得好深
整到自己有情緒問題
見佢食野就知講中哂
自己又係老細
其他個兩個都唔似老細=獨大
成日想全世界都討好佢 認同佢
可能你冇睇成晚既live
其實果晚佢地係有俾修發洩
俾佢屌哂想屌既野先
再軟硬兼施唔同人俾唔同意見
只係咁岩呢條片係剪到好似jfft逼修接受啫
一個咁普通既po 都可以引到咁多兒登仔出黎駁嘴
兒登仔真係
游學修唔係講緊希望真心對觀眾觀眾都真心對佢咩
其他留言都唔知噏乜
平時就成日屌 社工 無撚用 呃飯食

床哥講兩句 又覺得唔係白讀?

其他社工咪一鳩樣咁

不過其他社工講完 你會覺得
哂鳩氣 邊撚個唔知世界唔係 唔公平?
講廢話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞