床哥個社工牌唔係白讀

389 回覆
1305 Like 241 Dislike
我又唔覺佢邊度格閪自大不過呢d主觀感受冇野好討論

曾樂彤ben哥呢d冇跟開,或者當時覺得好小事唔為意
曾樂彤事件係講緊遊學修話唔會溝員工跟住同左曾樂彤一齊?
Ben哥單野都唔太記得,上網search: 此外,Ben哥年宵創業一事,亦引發了遊學修福爾摩斯上身,調查 Ben哥專頁的幕後黑手blablabla........

就係呢d野?咁小事?我有冇理解錯先
燒山都唔講
你好俾面游狗

仲有扮大明星
我記得有次jfft live
上到去又話自己第二日要拍戲
又話自己好多台詞
話為咗jfft 先上節目
不停show off自己
明明就係條茄哩啡
平時就逼鳩人飲
想重温,有冇link
唔覺得床哥理解游狗嬲嘅位起邊到
游哥係覺得自己比人屈
唔理解佢做嘅嘢 同比人扭曲佢講嘅嘢所以不忿同覺得委屈
床哥就spin 去唔係所有付出都有回報同世界不公平到
唔覺得床哥回應到修嘅問題
當然你可以話 世界不公平所以你比人屈
但依個回應基本上係所有問題都可以咁回
你都跟得幾貼
無追開
不過個問題應該唔係“有咩問題“
應該係“有咩好proud“?
主要係佢抵唔住頸想串番轉頭 本身幾有料都好但個格衰
做乜成日屈佢call G
咪係,唔好話社工
最基本人同人溝通係要理解都做唔到

雖然其實修哥都只係想圍爐
唔係想聽你老屎忽tone教返佢做人
突然發脾氣扭計真係肉酸左少少
好似佢果陣仲話米爺冇資格教佢之類
連尼住都有睇
其實做公眾人物實有一半人撐一半人屌架啦
下下都想全世界撐佢無可能 佢依家就屌到撐佢個班都開始有D反思係咪仲應該撐

你諗下以前有幾可古天樂 劉德華會咁得閒出黎開Live屌晒全部人haters唔撐佢

做人無公關就食屎啦
直頭要睇醫生
連仔認證小學雞channel
有畫面
個世界就係咁唔公平
我屌你 你俾我屌
你都只能夠接受
認清咩叫講事實咩叫比人鬧先啦
班弱智mk唔明㗎
可能睇開嘅全部都係廢柴
所以嗰幾條友做到啲正常人類做嘅嘢
就會不停吹奏
覺得好撚犀利
佢地連jfft可以破解公關災難都會吹奏
但明明有公關災難係因為佢地有問題
懷疑你做緊反面教材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞