床哥個社工牌唔係白讀

389 回覆
1305 Like 241 Dislike
個配樂幾好
先唔講全世界大部分人係邊種人呢個論點你點得出黎

退一萬步就算全世界大部分人真係某種人 咁少部分個種人係咪就摺埋係個山窿到

講到尾咪又係你唔鐘意佢呢種人 就打稻早人話其他人頂佢唔順
佢咪就係一直你咁諗 所以點都放低唔到
你今日發洩完 之後咪又係會咁
呢啲垃圾都出名只會造就更多垃圾出嚟
香港新一代
我係女見到牙修出黎發洩實出哂水
讚下人使死咩屌你
游學修硬頸到仆街
性格根本改唔撚到

等睇佢幾時爆煲一係入青山一係靜靜地移民
根本係床哥同修哥都勁!
不如個post試吓兩邊都讚下?
幫床狗含撚啦傻仔 柒頭當偶像
痴線,平日咁見Client比人打柒咗啦
Ching 白卡? 幻想得遠左喎
修哥真係講得好啱
但佢接受唔到隻狗接受唔到係唔公平,同埋咁樣否定人嘅做法係好差
睇佢個樣佢鑽晒牛角尖
你仲要左一個右一個喺度灌雞湯
我寧願扮聽得入耳等你兩個快啲收口

人地sad 緊,你喺隔離講自己過來人經歷
咩學校比人炒咗做例子

「你死老豆呀,我老豆死得仲早呀,我細細個佢就死咗,日子都要照過架啦」

咁又點啫,我呢刻死老豆我係傷心呀嘛,你慘啲唔通我要開心返呀?

你會唔會係應該
引佢舒發自己感受再表示理解
而唔係直接話你有兩樣野過唔到關呢?

社工
米撩佢喎, 你有冇睇老直
同用自己不幸去掩蓋自己係垃圾有咩分別
米非常mild , 搵戲黎做居多
Agree 正想講你用再好嘅字眼不斷ban一個breakdown緊嘅人話佢唔得 真係唔知做乜撚

係冇錯床哥有用到社工skill

但係用得唔啱情況囉
成個回覆好撚連登仔格
咩都話有咩咁特別 有咩咁勁,邊個邊個都做到啦
真係好on9,讚下人好似會殺左佢全家咁
唔止開解, 我覺得直頭係表達叫雞冇用, 係正面作用叫人唔好叫

果排身邊有朋友話個叫雞kol 社工, 我解釋完比佢聽佢先知原來係屈
咁都頂中你g點?
佢又真係唔尷尬個喎
下游狗挑機先咖喎 你重睇啦師兄
米爺問游狗上唔上去睇波
游狗話唔啦 陣間你班Fans又屌9我
你知啦 你某d fans低能
我都唔受床哥呢套
唔會想要個人指住自己講道理
樓主條片好似成條片得床哥講野,遊學修淨係聽,想睇邊度見一句駁一句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞